Böke: Kimliksiz bir kente dönüşüyor

CHP Ekonomi Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Selin Sayek Böke, Sakarya Milletvekili Engin Özkoç ve PM Üyesi Ayşe Ese...

CHP Ekonomi Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Selin Sayek Böke, Sakarya Milletvekili Engin Özkoç ve PM Üyesi Ayşe Eser Danışoğlu ilimize geldi.  Böke ve beraberindekiler ilk olarak CHP İl Başkanlığını ziyaret etti. Ziyarette CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, CHP İzmit İlçe Başkanı Mehmet Ümit Küçükkaya, CHP İl Kadın Kolları Başkanı Sevim Pekyörür, ilçe başkanları ve il yöneticileri hazır bulundu. Yapılan basın toplantısından sonra Kocaeli İl Başkanlığı tarafından misafir edilen partililere çiçek verildi.

 

BİLİNÇLİ HAREKET EDİYORUZ

İl Binasında yapılan basın toplantısında konuşan Selin Sayek Böke, “Kocaeli’de milletvekillerimiz ve yönetimlerimizle bir araya gelerek hem Kocaeli’nin sorunlarını dinlemek hem de Türkiye’nin geleceği için bir arada bulunuyoruz. Biz ve parti temsilcilerimiz Türkiye’nin bütün coğrafyasında çalışma içerisindeyiz. Bu çalışmaları yerelde gerçekleştirdikten sonra Ankara’da genel merkezimizde değerlenmiyoruz. Bizler birlikte yaşama kültürünü birlikte çalışma kültürünü benimseyecek olan bilince hareket ediyoruz” ifadelerinde bulundu.

 

EK ADAMLIK İNŞAA EDİLİYOR

Türkiye’de  tek adamlık bir rejim inşa edildiğini belirten Böke, “Türkiye’de şuanda inşa edilen tek adamlık rejimi tek bir kişinin isteği üzerine yapılıyor. Türkiye’nin geçmişi birlikte yaşama hep beraber olmadan, teklik değil çoğulluktan geliyor. Bugün STK’larla bir araya gelerek hem onların bizzat kendi alanlarında yaşadığı sorunları dinleyeceğiz. En önemlisi onları çare olarak yaşadığı sorunları Ankara’ya gerekirse meclise göndererek çalışmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

 

KOCAELİ KİMLİKSİZ BİR KENTE DÖNÜŞÜYOR

Kocaeli’de ki kimliksiz bir kente dönüştüğünü vurgulayan Böke, “Vizyonsuz siyaset Türkiye’yi tıkıyor. Aynı vizyonsuz siyaset Kocaeli’yi kimliksiz bir kente dönüştürüyor. Sadece rant yaratan imarla büyüyen bir ekonominin emeğe önem vermediği aşikardır. Sadece tarihi alanları imara ve ranta açarak büyümek mümkün değildir.  Hakeden çalışına avukata, doktora, polise, basın emekçisinin hakkını vererek işlenen demokrasi anlayışı Türkiye’nin hak ettiği bir anlayıştır” diye konuştu. Ahmet HAZER

#

02 May 2016 - 13:11 Kocaeli- Siyaset

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.