Boksörler Türkiye Şampiyonasına hazırlanıyor

Alt yapıya büyük önem veren Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor kulübü, tüm branşlarda çalışmalarını alt yapı ağırlıklı olarak sürdürüyor. Alt yapı...

Alt yapıya büyük önem veren Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor kulübü, tüm branşlarda çalışmalarını alt yapı ağırlıklı olarak sürdürüyor. Alt yapıya önem veren branşların başında gelen Kağıtspor’lu Boksörler çalışmalarını ise aralıksız sürdürüyor. Kartepe, Başiskele, İzmit ve Gebze şubelerinde yüze yakın boksörle hazırlıklarını sürdüren mavi beyazlı boksörler, Ağustos ayında yapılacak Alt ve Üst minikler Türkiye şampiyonasına hazırlanıyor.

 

Geçtiğimiz Sezon Başarılıydı

14-20 Ağustos tarihleri arasında Adıyaman’da yapılacak Alt minikler Türkiye şampiyonasına Büyükşehirli boksörler 18 sporcuyla katılacak. Geçtiğimiz sezon Sakarya’da yapılan Türkiye şampiyonasında bir birincilik, bir ikincilik birde üçüncülük olmak üzere üç derece kazanan minik boksörler, bu yıl madalya sayısını arttırmayı hedefliyor. Alt minikler Türkiye şampiyonasının hemen ardından Muğla’da yapılacak olan Üst Minikler Türkiye şampiyonasına da katılacak olan Büyükşehirli boksörler burada 16 sporcuyla mücadele verecek. Geçtiğimiz yıl Bolu’da yapılan Üst Minikler Türkiye şampiyonasında ringte adeta destan yazan Büyükşehirli boksörler altı Türkiye derecesiyle, takımlarda da en iyi takım unvanını kazanmıştı.

#

30 Tem 2015 - 09:25 Kocaeli- Spor

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.