Borç ödenmezse başarı gelmez

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kocaelispor’un Rafet Kırgız başkanlığındaki yeni yönetimini kabul etti. Kocaelispor’u seven...

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kocaelispor’un Rafet Kırgız başkanlığındaki yeni yönetimini kabul etti. Kocaelispor’u seven herkesin elini taşın altına koyması gerektiğini söyleyen Başkan Karaosmanoğlu, “Kocaelispor’un başarıları hepimizin gururudur. Bu kent takımsız kalmamalıdır. Ama bu borçlar ödenmezse de başarı zor gelir” dedi.

BAŞKAN’A ÖZEL İMALAT ATKI
Kısa süre önce yapılan genel kurulda Kocaelispor başkanlığına seçilen Rafet Kırgız ile yönetim kurulu üyeleri, Başkan Karaosmanoğlu’nu ziyaret etti. Ziyaretin başlangıcında Kırgız ile yönetim kurulu üyeleri, üzerinde “Kocaeli size minnettardır’’ yazan ve fotoğrafı bulunan özel bir Kocaelispor atkısını Başkan Karaosmanoğlu’na hediye etti. Sıcak ve samimi bir atmosferde gerçekleşen ziyarette Başkan Karaosmanoğlu, yeni yönetime ‘’Hayırlı olsun’’ dileklerini iletti ve başarılar diledi.

TAKIMI SEVEN DESTEK OLMALI
Yeni yönetimden Kocaelispor’un geleceğini düşünerek adımlar atmalarını isteyen Başkan Karaosmanoğlu, “Ağır bir yükün ve sorumluluğun altındasınız. Kocaelispor’un başarılarıyla hepimiz gurur duyuyoruz. Bu kent takımsız kalmamalı. Sporu seven, Kocaelispor’u seviyorum diyen herkes, elini taşın altına koymalıdır. Bu kentte Kocaelispor’u seven herkes, kulübe destek olmalıdır. Önemli olan güven ortamının sağlanmasıdır” ifadesini kullandı.

FUTBOLCULAR SİZİ ÇOK SEVİYOR
Kocaelispor taraftarının takıma önemli bir destek verdiğini ve Kocaelispor’un ligdeki durumunu yakından takip ettiğini söyleyen Başkan Karaosmanoğlu, “Başarı için kentin Kocaelispor’a sahip çıkması şart’’ açıklamasını yaptı. Başkan Karaosmanoğlu’na kendilerine gösterdiği ilgi nedeniyle teşekkür eden Kırgız ile yöneticiler, “Çok genç bir takımımız var. Futbolcularımız sizi çok seviyor. Borçların ödenmesi ve Kocaelispor’un güzel günlere ulaşması için çalışıyoruz. Kimseye leke getirmeden, 25 kuruşun bile hesabını verecek şekilde açık ve şeffaf çalışacağız. Kocaelispor takımı bir markadır, bunu yaşatmamız gerekiyor. Başkanımız Karaosmanoğlu’na bize gösterdiği ilgi ve destek nedeniyle teşekkür ediyoruz. Kocaelispor’a kurumsal bir kimlik kazandırmak ve güven ortamını oluşturmak için çalışacağız’’ şeklinde konuştu.

#

16 Şub 2011 - 14:00 Kocaeli- Asayiş

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.