Boşandığı eşine ödemediği nafakalar başına dert oldu

İş adamı kimliği ile tanınan Gölcüklü Mehmet Coşkun, bu kez bir nafaka olayı ile gündeme geldi. 2010 yılında ayrıldığı eşi Nimet Öner’e mahkeme tarafı...

İş adamı kimliği ile tanınan Gölcüklü Mehmet Coşkun, bu kez bir nafaka olayı ile gündeme geldi. 2010 yılında ayrıldığı eşi Nimet Öner’e mahkeme tarafından bağlanan nafakasını sık sık aksatan Coşkun hakkında şok bir karar alındı. Bu güne kadarki nafakaların önemli bir bölümünü ödemeyen ve az bir miktarı tahsil edilebilen Coşkun, geçtiğimiz yılın temmuz ayından itibaren de eski eşine hiç ödeme yapmadı.

 

İCRA DAVASI AÇILDI

Eskişehir’de bulunan Coşkun’un eski eşi Nimet Öner, 2. İcra Mahkemesi’ne nafaka davası açtı. Son duruşması geçtiğimiz salı günü yapılan davanın 4. duruşmasında Mehmet Coşkun ‘Hakim sözümü kesiyor’ diyerek reddi hakim talebinde bulunmuştu. Talebi olumsuz karşılanan ve Eskişehir’deki mahkemelerin 2 duruşmasına da katılmadığı öğrenilen iş adamı, son celsede de mazeret bildirerek yer almadı.

 

HAPİS CEZASI VERİLDİ

Davacı Nimet Öner’in vekili, “Sanık mahkemeyi oyalamak için gerekçeler sunarak davaya katılmıyor. Mazeretinin reddini istiyoruz” dedi. Talebi uygun gören mahkeme, son üç celseye katılmayan sanık Mehmet Coşkun’un mazeretini kabul etmedi. Mahkeme heyeti sanığın nafaka borcunu ödemediğine kanat getirerek Coşkun’u 3 ay hapisle cezalandırdı. Coşkun geriye dönük nafaka borcunu kapatmaz ise hapis yatacak.

kadin-023.jpg

Nimet Önder

 

TOPLAM 434 BİN TL NAFAKA BORCU VAR

Öte yandan 2010 yılından bu yana aylık 5 bin liralık nafaka borcunun önemli bir kısmını ödemeyen iş adamı Mehmet Coşkun hakkında açılmış çok sayıda dava var. Açılan son davanın yanı sıra geri dönük olarak da ödemeleri bulunan Coşkun’un geçtiğimiz 7 yıl içinde ödemesi gereken rakamın 520 bin 113 lira olduğu, ancak bu paranın sadece 86 bin 088 lirasının ödendiği bildirildi. Mehmet Coşkun’un eski eşine ödemesi gereken toplam borcunun ise 434 bin 054 lira olduğu, bu konudaki icra takibinin de devam ettiği bildirildi.

#

26 May 2017 - 09:34 Kocaeli- Asayiş

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

Ersoy - Golcuk belediye baskani hakkindaki suclamalara cevap vermemis.Bu kisi vermis.once nafakani ode kardesim sen.Bu ne rezalet.434 bin.isadamiymis birde.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 26 Mayıs 09:34