Brisa çalışanları doyasıya eğlendi!

Brisa Lastik Fabrikası çalışanlarının önceki akşam düzenlediği “Birlik Beraberlik ve Dayanışma Gecesi” nde Lastik-İş Sendikası Genel Başkanı Abdullah...

Brisa Lastik Fabrikası çalışanlarının önceki akşam düzenlediği “Birlik Beraberlik ve Dayanışma Gecesi” nde Lastik-İş Sendikası Genel Başkanı Abdullah Karacan’a karşı müthiş bir sevgi gösterisi gerçekleştirildi.
Lastik-İş Sendikası Sosyal Tesisleri’nde yapılan “Birlik Beraberlik ve Dayanışma Gecesi”ne Lastik-İş Sendikası Genel Başkanı Karacan’ın yanı sıra Genel Başkan Yardımcısı, eğitim, basın yayın, hukuk ve sosyal işler daire Başkanı Nejdet Ulusoy,Lastik-İş Sendikası Kocaeli Şube Başkanı İsmail Kandaz,Sendikanın Kocaeli Şube Yönetim kurulu üyeleri Brisa İşyeri temsilcileri ile 700 dolayında Brisa çalışanı katıldı. Brisa çalışanlarının bu yemeğine Kandıralılar Saz Heyeti ile solist Nurgül yorumlarıyla renk kattılar.

KARACAN’A SEVGİ GÖSTERİSİ
Lastik-İş Sendikası Genel Başkanı Abdullah Karacan,salona Brisa çalışanlarının müthiş sevgi gösterisi eşliğinde girdi. Genel Başkan Karacan , yoğun sevgi gösterisi ve sloganlar eşliğinde yaptığı konuşmada , sendikal hareketin yaşandığı tüm zor koşullara ve gerilemelere karşın Lastik-İş sendikasının istikrarlı yönetiminin bu birlik ve beraberlikten aldığı güçle diğer tüm sendikalara örnek bir gelişme içersinde olduğunu vurguladı.

SLOGANLAR ATILDI
Brisa işçilerinin, “İnadına Karacan”, “Karacan sen bizim her şeyimizsin” , “İşte Karacan,İşte Lastik işçisi” şeklinde sloganlar atarak sözlerini kestiği Karacan” bu birlik ve beraberlik artarak devam edecektir.Bunu kimsenin bozmaya gücü yetmeyecektir” dedi.Genel Başkan Karacan’ı işçiler konuşmasının bitiminde omuzlara aldılar. Birlikte yemek yediler ve coşkuyla oynadılar.

#

20 Mar 2013 - 09:46 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.