Brisa ve Zeki Kutlu Mardin’de

“MARDİN’DEKİ BU KÜLTÜRLE BERABER YARIŞMAK GÜZEL” Yarışmaya Kocaeli’den katılan ve Mardin’in medeniyetiyle yarışmanın güzel olduğunu anlatan Mustafa...

“MARDİN’DEKİ BU KÜLTÜRLE BERABER YARIŞMAK GÜZEL”

Yarışmaya Kocaeli’den katılan ve Mardin’in medeniyetiyle yarışmanın güzel olduğunu anlatan Mustafa Köklü, “İlk defa yapılan bir organizasyon. Burada bu kültürlerle beraber yarışmak güzel olacak. İlk deneyimimiz olacak, umarım güzel geçer. İnşallah mutlu bir sonuçla ayrılırız” diye konuştu.

 

“4 KATEGORİDE TOPLAM 160 SPORCUMUZ VAR”

Yarışmanın 3 gün süreceğini kaydeden Uluslararası Medeniyetler Bisiklet Turu Koordinatörü İzmitli Mehmet Zeki Kutlu, yarışmanın 3 etapta ve 3 gün süreceğini söyledi. Kutlu, “İlk etabımızı Mardin’de yapıyoruz. Yaklaşık 35 kilometrelik bir parkurda tur esasına dayalı bir yarış olacak. Yarın Batman’da, Perşembe günü de Diyarbakır’da bu yarışmalarımızı yapacağız. Elit erkekler, genç erkekler, yıldız erkekler ve master erkekler olmak üzere 4 kategoride toplam 160 sporcumuz var” ifadelerinde bulundu.

#

26 May 2017 - 10:44 Kocaeli- Spor

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.