Brno’dan ikincilik geldi

Bu başarısı ile kupadaki Genel Klasman ikinciliğini de korumuş olan BOM takımı, şampiyonada üst üste 11. podyum derecesini de elde etti. Çek Cumhuriye...

Bu başarısı ile kupadaki Genel Klasman ikinciliğini de korumuş olan BOM takımı, şampiyonada üst üste 11. podyum derecesini de elde etti. Çek Cumhuriyeti Brno pistinde gerçekleşen yarışta Milli sporcular İbrahim Okyay, Aytaç Biter ve Kaan Gürgenç ile yarışan BOM, sıralama turlarında elde edilen derece ile 4. sıradan yarışa başlama hakkını kazandı. Yarışa iyi giren ve ilk viraj sonunda liderliğe yükselen BOM takımı, 22 tur boyunca liderliğini korudu. Piste kazanmak için çıkan ekip, bu yarışta genel klasman ikincisi olarak çizgiyi geçti. Sezonun bir sonraki ayağı İtalya-Misano pistinde 15 Temmuz’da gerçekleştirilecek ve gece yarışı olacak.

 

İtalya 3H Endurance Champions Cup Yarış Takvimi

14-15-16 Temmuz      Misano            İTALYA

29-30-01 Ekim           İmola              İTALYA

10-11-12 Kasım          Vallelunga      İTALYA

#

26 Haz 2017 - 16:00 Kocaeli- Spor

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.