Bu adama bürokrat diyorlar!

Fakat bu basit durum bile bazen suistimallere maruz kalabiliyor. Ulusal medyaya da yansıyan olayda Etimesgut İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, bu özel gü...

Bu adama bürokrat diyorlar!
Bu adama bürokrat diyorlar!
Haber albümü için resme tıklayın

Fakat bu basit durum bile bazen suistimallere maruz kalabiliyor.

Ulusal medyaya da yansıyan olayda Etimesgut İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, bu özel günde toplam 2023 öğrencinin katılımı ile bir yürüyüş tertiplemiş. Bunu resmi yazı ile de kurumlara iletmiş. Buna göre öğrenciler Beştepe Jandarma Karakolu önünden Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’ne kadar yürüyecek.

CHP’li Tahsin Tarhan da bu durumu “23 Nisan, 19 Mayıs, 10 Kasım ve 29 Ekim törenlerinin neden kaldırıldığını şimdi anladınız mı?” sorusunu yönelttiği paylaşımı ile duyurmuş.

Haliyle bu durumun farklı yansımaları olacaktır. Çünkü daha önce de Erdoğan’ı övmek için kelimeleri yetersiz bulan ve yakıştırmalara yönelen bir yığın insan vardı. Bu duruma tepki gösterilmesi çok doğaldır. Bize göre bu müdür, görevinin sorumluluklarının farkına varmalıdır…

tahsin-008.jpg

belge-001.jpg

#

19 Şub 2016 - 13:46 Kocaeli- Yaşam

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.