Bu bebeğe yardım elinizi uzatın!

Şimdilerde ise siyasetin tam merkezinde yer alıyor. Son yerel seçimlerde AK Parti’den Kartepe Belediye Meclis Üyesi seçilmişti. Şu sıra özel bir çaba...

Şimdilerde ise siyasetin tam merkezinde yer alıyor. Son yerel seçimlerde AK Parti’den Kartepe Belediye Meclis Üyesi seçilmişti.

Şu sıra özel bir çaba içine girmiş. İstanbul Medipol Çocuk Onkoloji Hastanesi’nde yatan Boğaçhan isimli bir bebek için yardım talebinde bulunmuş. Kanser tedavisi gören bu çocuk Sarman’ın bir yakınının yavrusu. Fakat açıkçası bunun, yani kimin olduğunun çok da önemi yok.

İşin özel tarafı ise tedavi süreci oldukça maliyetli olarak bu bebeğin bir de ikizinin olması. Faruk Sarman da durumu, “Allah bu kardeşleri ayırmasın” diyerek farklı duygusallıkla ifade etmeye çalışmış.

Hazır böyle bir paylaşım yapılmış, bizler de Sarman’a destek olalım ve dünyalar tatlısı bu küçük bebek için yardım elimizi uzatalım istedik. Umarım maksat hasıl olur.

Hatırlatmadan da geçmeyelim. Bu bebeğin günlük hastane masraflarının 550 lira olduğu belirtiliyor. Türkiye standartlarında bir ailenin bu meblağı üstlenmesi, karşılayabilmesi çok mümkün görünmüyor.

Artık yardımseverlerin gönüllerinden ne koparsa…

Faruk Sarman’ın o özel mesajı:

“Değerli dostlarım, şu anda Face’de 5 bin kişi var, yarısı kadar bekleyen teklif var.

Buradan tüm dostlarımdan bu yavrumuza yardım talep ediyorum. Bu evlat benim arkadaşımın oğlu. Şu anda kanser tedavisi görüyor. Allah’ım tüm evlatlarımızı korusun.

Boğaçhan’ı da inşallah. Bu evlat 3 aydır hastanede yatıyor, günlüğü 550 TL.

Arkadaşıma yardım etmek istiyorum.

Bir kampanya yapmak istedim. Yarın ne olacağımız belli değil. Ben sizlerden Allah rızası için gönlünüzden ne koparsa bu kardeşime yardımcı olmanızı rica ediyorum. Rabbim şimdiden yapacağınız yardımları kabul etsin inşallah.

İstanbul Medipol Çocuk Onkoloji’de yatıyor.

İkiz olan bu kardeşleri rabbim ayırmasın.

EMREHAN CEYLAN

TÜRKİYE İŞ BANKASI

IBAN

TR 06 0006 4000 0011 1680 3124 71”

#

26 Eki 2016 - 14:03 Kocaeli- Yaşam

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.