Bu çocukları alınlarından öpün: 2-1

Goller Tansu ve Murat Üçüncü'den Başaranspor ve Çamçukurspor galibiyetlerinin ardından ilk iki sırada yer almak isteyen Kandıra GB'yi de deviren Y...

Goller Tansu ve Murat Üçüncü'den

Başaranspor ve Çamçukurspor galibiyetlerinin ardından ilk iki sırada yer almak isteyen Kandıra GB'yi de deviren Yenişehirspor, kentte Kocaelispor'dan sonra en çok konuşulan takım oldu. İlk yarısı 0-0 berabere biten maçta güçlü rakibini Tansu ve Murat Üçüncü'nün golleri deviren Yeşil Siyahlılar maçın ardından büyük bir sevinç yaşadı.

 

1-1'ken Kandıra'nın topu direkten döndü

Karşılaşmanın ilk yarısında iki takım da pozisyon sıkıntısı çekti ve devre 0-0 berabere bitti. İkinci yarıda ise taraflar gol bulmak için açık futbolu tercih etti. 60. dakikada sağ kanattan yapılan ortada topu kazanan Tansu yakın mesafeden sert bir vuruş sonrası topu ağlara gönderdi. Golden 12 dakika sonra sağ kanattan yapılan ortada Uğur skoru 1-1'e getirdi. 79. dakikada Kandıra'da Vedat'ın kafa vuruşu sol direkten döndü ve Kandıra öne geçme şansını kaçırdı.

 

Maç sonunda büyük sevinç

83 ve 85. dakikalarda Yenişehirspor gole yaklaşan ekipti. 5 dakika uzatma verilen mücadelenin 4. dakikasında sol kanattan altığı topla ceza sahasına giren Murat Üçüncü sol ayağı ile topu Emircan'ın solundan ağlara gönderdi ve maçın skorunu tayin etti. (2-1) Karşılaşmanın ardından Yenişehirsporlu futbolcular sevincini saha ortasında paylaştı.

#

05 Nis 2015 - 15:36 Kocaeli- Spor

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.