Bu da Geridönüşümspor

Körfez Belediyesi, doğal kaynakların ve çevrenin korunmasını sağlamak ve geri dönüşümün teşvik edilmesi amacıyla bilinçlendirme bilgilendirme çalışmal...

Körfez Belediyesi, doğal kaynakların ve çevrenin korunmasını sağlamak ve geri dönüşümün teşvik edilmesi amacıyla bilinçlendirme bilgilendirme çalışmalarına bir yenisini daha ekledi. Türkiye’nin ilk Atık Getirme Merkezi’ni kuran ve Kocaeli Üniversitesi ile yürüttüğü ortak projelerle öğrencilere çevre bilincini aşılayan Körfez Belediyesi, şimdi de basketbol potası şeklindeki çöp kutularıyla özellikle pet şişelerin geri kazanımı adına önemli bir projeye imza attı.

 

İLK BASKETLER SAĞLIKÇILARDAN…

“Dönüşüm seninle başlar” ve “Geleceğini çöpe atma, pet şişeni potaya at” sloganları ile hayata geçirilen proje kapsamında ilk potalar Körfez Devlet Hastanesi ile Körfez Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi önüne kondu. Potalara ilk pet şişeleri atanlar ise sağlık personeli oldu. Pet şişe atmanın ilk defa bu kadar eğlenceli hale geldiğini belirten sağlık çalışanlarından kimi turnike, kimi ise smaç gibi basket atma yarışı içine girdi.

#

22 Haz 2017 - 16:00 Kocaeli- Spor

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.