Bu formanın şerefi için oynayın!

BAL 12.Grup’ta şampiyon olarak, iki yıl aradan sonra yeniden profesyonel liglere katılmaya hazırlanan Kocaelispor’da futbolcular da, ister istemez KEV tartışmaları arasında yoruluyor. Ancak onlara düşen, Eskişehir’de pazar günü Sultangazi’yi evire çevire yenerek 3.lig’e çıkmaktır

 

BİZ BÖYLE MAÇLARI ÇOK YAŞADIK…

Kocaelispor 3.Lig’e çıkarsa, birçok kişinin yüzü asılacak. Kocaelispor’un şampiyonluğunun açık bir yük ve kambur getireceğini düşünen bazı kesimler de, pazar gününü heyecanla bekliyor. Ama asıl sokaklar, yani gerçek Kocaelispor taraftarı, pazar günü 3.Lig’e çıkmaktan başka şey düşünmüyor. Ne KEV kavgasına katılıyor, ne de enflasyon, geçim derdi, kart borçlarını düşünüyor. Sadece ve sadece pazar günü kazanmak ve yeniden profesyonel liglere dönerek, amatör lig kâbusundan uyanmak istiyor. Bunun için de üç beş kuruşunu biriktirerek Pazar günü Eskişehir’e gitmeye çabalıyor. Futbolcuların da bunu düşünerek, sahaya taraftar için, formanın şerefi için çıkması gerekiyor. Bu taraftar böylesi maçlara alışık. İki kez Türkiye Kupası kazandı. Üç kez 2.lig ve 1.lig şampiyonlukları yaşadı. Süper Lig’de zirveye çıktı, en yakın rakibine 5 puan fark attı.

 

AYAK OYUNLARINA DİKKAT EDELİM!..

Ama o zaman da Bülent Uygun ve diğer futbolculara kanca takan İstanbul takımları, normalde birbirlerini yerlerken, o zaman bizim başarımızdan korkup kenetleniverdi, Kupa İstanbul dışına çıkmasın diye uğraştı ve amacına da ulaştı. Başarımız karşısında bir anda kenetleniverdi. Kupanın dışarı çıkmaması için kolları sıvadı ve görülmemiş dostluk birliği kurarak, Kocaelispor’u içeriden yıktı. Hala kuyruk acısı olanlar, yine bir İstanbul takımı olan Sultangazi karşısında birlik ve beraberliğimiz bozmak, takımın şampiyon olmasını engellemek için bizim alıştığımız ayak oyunlarına başvuracaktır. Son yıllarda kente gelen en önemli ve başarılı teknik adam olan Ergun Ortakcı hocaya burada büyük iş düşüyor ve o da zaten önlemlerin almış durumda bulunuyor. Şimdi futbolculara düşen, pazar gününe kadar telefonlarını bazı tekliflere kapatarak, tarihe yeni bir Bülent Uygun damgası vurulmasını engellemektir.

# YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazar Hakan Yağcıoğlu - Mesaj Gönder

#


Anket Başiskele belediye seçimlerinde hangi adaya oy verirsiniz?
Tüm anketler