Bu onur senin Derince 19 Mayıs

Haberin fotoğrafları için tıklayın   GURUR TABLOSU İstanbul Göztepe Ticaret Meslek Lisesi'ni İlayda'nın 2 ve Kübra'nın tek golü ile 3-2 mağlup e...

Haberin fotoğrafları için tıklayın

 

GURUR TABLOSU

İstanbul Göztepe Ticaret Meslek Lisesi'ni İlayda'nın 2 ve Kübra'nın tek golü ile 3-2 mağlup ederek Türkiye şampiyonu olan Derince 19 Mayıs Anadolu Lisesi Kız Futsal Takımı müthiş bir başarıya imza attı. Geçen yılki finalde kupayı kıl payı kaçıran kızlarımız, bu kez fırsatı tepmedi ve Türkiye'nin en büyüğü olmayı başardı. Kupa ve madalyalarını Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar'ın elinden alan temsilcimiz gururumuz oldu. Öte yandan kupa merasimi esnasında 26 yaşına giren Okul Sporları Tertip Kurul Üyesi Derya Caklı için doğum günü pastası kesildi.

 

ÖNCE YILDIZLAR ŞİMDİ DE GENÇLER

Geçtiğimiz ay Gaziantep'teki Yıldız Kızlar Futsal Türkiye Şampiyonası'nda da Gölcük Şehit Onbaşı Adem Başoğlu Orta Okulu Türkiye şampiyonluğunu kimseye bırakmamıştı. Kocaeli, kızların başarısı ile büyük bir mutluluk yaşarken, okullar arası futsal şampiyonalarında erkek takımlarımız talihsiz yenilgiler aldı ve İzmit'e üzgün döndü. Kızlarda hem yıldızlar hem de gençler başarılı olarak çifte Türkiye şampiyonluk yaşatan kızlarımızı yürekten tebrik ediyoruz. Ahmet AKAY

#

28 May 2015 - 11:14 Kocaeli- Spor

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.