Bu yaz Eşme sahiline davetliyiz

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, hafta sonunda Kartepe’ye bağlı Eşme sahilinin eşsiz atmosferinde yürüdü. Güzel bir bahar sa...

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, hafta sonunda Kartepe’ye bağlı Eşme sahilinin eşsiz atmosferinde yürüdü. Güzel bir bahar sabahında kuş seslerine Sapanca Gölü’nün sakinliğinin eşlik ettiği yürüyüşte yüzlerce kişiyle bir araya gelen Başkan Karaosmanoğlu, bu yaz herkesi Eşme sahiline davet etti.

BAŞKAN, EŞME SAHİLİNDE YÜRÜDÜ
Büyükşehir Belediyesi tarafından geçtiğimiz yıllarda yapılan çalışmalarla, Kocaelililer için yaz aylarında nefes almak, piknik yapmak ve yürüyüş yapmak için en ideal yerlerden biri haline getirilen Eşme sahili, havaların düzelmesiyle birlikte dolup taşmaya başladı. Hafta sonun da Başkan Karaosmanoğlu ile yürüyüş tutkunlarının adresi de Eşme sahili oldu. Kalabalık bir grupla gerçekleşen yürüyüşe Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık da katıldı.

EŞME HALKI ÖRNEK EVSAHİBİ
Öğrenciler, sporcular ve yürüyüş sevdalılarının büyük ilgi gösterdiği yürüyüşe ev sahipliği yapan Eşmeliler, misafirlerine ikramda kusur etmedi. Güzel bir ilkbahar sabahında gerçekleşen yürüyüş, ısınma hareketleriyle başladı. Kuş sesleri, çiçek kokuları eşliğinde yapılan Sapanca Gölü kenarındaki yürüyüşe katılanlar, Eşme’nin güzelliklerine bir kez daha hayran kaldı.

BAŞKAN: EŞME’Yİ SEVİYORUM
Büyükşehir olarak kent genelinde onlarca yürüyüş ve trakking alanı oluşturduklarını, kentin her köşesinde maviyle yeşili buluşturduklarını hatırlatan Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Ben Eşme’yi ve Eşmelileri çok seviyorum. Eşme sahilinde yürümenin keyfi ise bir başka. Bu yaz tüm Kocaelilileri, sahiliyle, yeşiliyle, taze meyveleriyle ve misafirperverliğiyle Eşme’ye davet ediyorum’’ dedi.

#

09 May 2012 - 14:55 Kocaeli- Yaşam

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.