Bulut: Çalışanlarımız belediyemizin temel taşıdır

PERSONELİN BAYRAMINI KUTLADI Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, geleneksel bayramlaşma merasiminde belediye çalışanlarının Kurban Bayram’ı...

PERSONELİN BAYRAMINI KUTLADI

Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, geleneksel bayramlaşma merasiminde belediye çalışanlarının Kurban Bayram’ını kutladı. Bayramlaşmaya Başkan Bulut’un yanı sıra belediye başkan yardımcıları, daire müdürleri ve belediye personeli tam kadro katıldı. Çalışanların belediyenin temel taşı olduğunu aktaran Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, “Bizler hep birlikte çalışarak halkımıza hizmet ediyoruz. Derince’mize en güzel şekilde hizmet etmek için hep birlikte el ele vererek çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

 

“HUZUR VE KARDEŞLİK GETİRSİN”

Bayramlarda kardeşlik, dostluk, birlik ve beraberliğin en üst seviyede yaşandığına dikkat çeken Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, “Bayramlar birlik, beraberlik ve yardımlaşma duygularının en yoğun yaşandığı zamanlardır. Yeni Türkiye yolunda birlik ve beraberliğimizin her zaman en üst seviyede olması dileği ile Kurban Bayramı’nın tüm İslam coğrafyasına huzur ve kardeşlik getirmesini temenni ediyorum. Milletimizin ve tüm İslam aleminin Mübarek Kurban Bayramı’nı en içten duygularımla kutlarım” diyerek konuşmasını tamamladı.

#

03 Eki 2014 - 14:29 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.457.725 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.