Bulut: Projeler yakın zamanda hizmete sunulacak

ÇALIŞMALAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYOR Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut ilçe genelinde düzenlenen ziyaretler kapsamında Yenikent Mahallesi’nde bir...

ÇALIŞMALAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYOR

Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut ilçe genelinde düzenlenen ziyaretler kapsamında Yenikent Mahallesi’nde bir dizi inceleme gerçekleştirdi. AK Parti ilçe yöneticilerinin de hazır bulunduğu incelemelerde Başkan Bulut ilk olarak mahalle muhtarı Asuman Ekerer’i ziyaret etti. Muhtar Ekerer’den Yenikent Mahallesi hakkında bilgi alan Başkan Bulut, daha sonra esnaflarla ve vatandaşlarla sohbet ederek istişarede bulundu. Bulut, “İlçemizde yaptığımız rutin hizmetlerin yanında proje çalışmalarımız da tüm hızıyla sürüyor. Yakın zamanda hazırlıklarımızı tamamlayarak projelerimizi halkımızın hizmetine sunacağız” dedi.

 

BAĞLANTI YOLUNUN TEMELİ ATILACAK

Başkan Bulut mahalle esnafı ve halkı ile gerçekleşen istişarenin ardından Derince Artvinliler Kültür, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti. Dernek üyeleri ile görüş alışverişinde bulunan Başkan Bulut, “Yenikent’te spora hizmet noktasında ikinci spor salonu projesi start aldı. Yavuz Sultan Mahallesi’nde de ülkemizin yarınları olan gençlerimize hizmet etme adına yüzme havuzu projemizi hizmete açacağız. Otoyol bağlantı yolu projemizin, kamulaştırma ve projelendirme çalışmalarının sona ermesiyle 2016 yılı içerisinde temelini atacağız” diye belirtti.

#

01 Mar 2015 - 15:36 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.