Burak: Bu kadar başarıya bu kadar terk edilmişlik!

“Bu kadar başarıya karşın bu kadar terk edilmişlik burada gördüm. Şaşkınım. Bu şehir takımın yanında olsun” dedi. Ligin ilk devresinde15 maçta 90 daki...

“Bu kadar başarıya karşın bu kadar terk edilmişlik burada gördüm. Şaşkınım. Bu şehir takımın yanında olsun” dedi. Ligin ilk devresinde15 maçta 90 dakika boyunca forma giyen ve son derece başarılı performans ortaya koyan başarılı defans oyuncusu Burak Keskin takımının büyük özveriyle oynadığını belirterek “Bu kadar başarılı bir takımın bu kadar terk edildiğini burada gördüm” dedi.

 

BİZE ÖZEL HAZIRLANIYORLAR

Rakiplerinin Körfez’e gelirken çok farklı hazırlık yaptığını belirten Burak Keskin, “Hedefi olan takımız ve rakipler bize artık çok farklı hazırlanıyorlar. Biz de bunun bilincindeyiz. Sahaya ona göre çıkıyoruz. Bugün de gereken oyunu oynadık. Önemli olan sonuç almaktı. Sonu da iyi bir şekilde aldığımızı düşünüyorum. Çok iyi oyun olmasa bile sonuç almamız önemliydi. İkinci yarıya iyi bir başlangıç yaptık. Tüm takım arkadaşlarımı yürekten, can-ı gönülden tebrik ediyorum” şeklinde konuştu.

#

16 Oca 2017 - 11:05 Kocaeli- Spor

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.