Büyükakın bisikletle tramvay güzergahını inceledi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Doç. Dr. Tahir Büyükakın, İzmit’i bir uçtan diğerine akıllı bisiklete kat ederek muhtemel tramvay güzer...

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Doç. Dr. Tahir Büyükakın, İzmit’i bir uçtan diğerine akıllı bisiklete kat ederek muhtemel tramvay güzergahını inceledi. Genel Sekreter Büyükakın, kente kandırılacak olan tramvay projesinin güzergahını incelemek üzere, tramvayın ilk durağı olan eski gar binasından başlayarak son durak olan otogara kadar akıllı bisikletle yolculuk yaptı. Güzergahın belli yerlerinde duraklayan Genel Sekreter Büyükakın, tramvayın geçeceği hatta yapılacak çalışmalarla ilgili inceleme yaptı.

 

13 KİLOMETRE UZUNLUĞUNDA

Planlara göre hattın uzunluğu 6,5 gidiş, 6,5 geliş olmak üzere toplam 13 kilometre olacak. Tramvay güzergahı Sekapark’tan başlayıp Yürüyüş Yolu üzerinden Şehit Rafet Karacan Bulvarı’nı takip edecek. Doğu Kışla Parkı’ndan ve Mehmet Ali Paşa Mahallesi üzerinden Yahya Kaptan’a kadar uzanacak güzergah üzerinde 12 istasyon olması planlanıyor.

#

14 Eyl 2014 - 13:58 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.