Büyükşehir ailesinin gurur gecesi

Kocaeli  Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı tarafından bu yıl 11’ncisi düzenlenen Birimler Arası Spor Şenliği’nde der...

Kocaeli  Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı tarafından bu yıl 11’ncisi düzenlenen Birimler Arası Spor Şenliği’nde dereceye giren takımlar düzenlenen ödül töreni ile kupa ve madalyalarını aldı. Ödül gecesine katılan Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Tüm çalışma arkadaşlarımın sağlıklı olmasını istiyorum. Spor yapan arkadaşlarımızı bundan önce olduğu gibi bundan sonra da teşvik edeceğiz” dedi.

 

ÖDÜL GECESİ DÜZENLENDİ

Antikkapı Restauran’ta gerçekleştirilen ödül gecesine Başkan İbrahim Karaosmanoğlu’nun yanı sıra Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Ali Yeşildal, Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanı Ali Bilgi, İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanı Osman Günler,  Başkan Danışmanı Nermin Tol, Spor Şube Müdürü Ziyaülhak Sarıgül, Evden Okula Haydi Anneler Spora Projesi Koordinatörü Nagehan Malkoç, ASKF Murat Aydın, İtfaiye Daire Başkanlığı Müdahale Şube Müdürü Kadir Köktürk, Eski FİFA Hakemi ve Merkez Hakem Kurulu Başkanı Mustafa Çulcu ile Birimlerarası Spor Şenliği’ne iştirak eden takımlar katıldı.

 

SEVGİ OLAN YERDE SORUN OLMAZ

Ödül gecesinde konuşan Başkan İbrahim Karaosmanoğlu, sözlerine kurumların gücünün önemine değinerek başladı. Yöneticilerin, çalışanların birbirlerini tanımaları ve işte bir aile ortamının yaratılmasının altını çizen Başkan Karaosmanoğlu, “Bu herşeyden önce o kurumdaki birlikteliği kuvvetlendirir. Bunun altında da sevgi yatar. Sevgi  de pek çok şeyi halleder. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi olarak biz bu tavrımızla pek çok ile örnek olmuşuzdur ” şeklinde konuştu.

 

SPOR YAPAN ARKADAŞLARIMIZI TEŞVİK EDİYORUZ

Başkan Karaosmanoğlu,  Büyükşehir Belediyesi olarak sporun her branşını teşvik ettiklerini kaydetti. Herkesin spor yapmasını istediklerini kaydeden Başkan Karaosmanoğlu, “Tüm çalışma arkadaşlarımın sağlıklı olmasını istiyorum. Spor yapan arkadaşlarımızı bundan önce olduğu gibi bundan sonra da teşvik edeceğiz. Her türlü imkânımız var. Yeter ki isteyin ” dedi.

 

PARK VE BAHÇELER FARK ATTI

Başkan Karaosmanoğlu’nun konuşmasının ardından 11. Birimlerarası Spor Şenliği’nde dereceye giren takımlar için düzenlenen kupa ve madalya törenine geçildi. Bilindiği gibi 11. Birimlerarası Futbol  Şenliğinde; futbolda Park Bahçeler, basketbolda Basın-Yayın, Masa Tenisinde Zabıta ve Voleybolda ise İSU şampiyon oldu. Satrançta ise Kubilay Yağcıoğlu bireysel mücadelede birinci olmaya hak kazandı. Şampiyon ve dereceye giren takımlar kupa, madalya ve ödüllerini Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı ve protokol üyelerinin elinden aldı. Başkan Karaosmanoğlu gecede, Spor Şenliği’ne katılan tüm mesai arkadaşlarıyla hatıra fotoğrafları çektirdi. 

#

27 May 2017 - 10:34 Kocaeli- Spor

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.