Büyükşehir Belediyesi'nden kavşak çalışması

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, trafik yoğunluğunu azaltmak amacıyla çalışma başlattı.Belediyeden yapılan yazılı açıklamada; sürücülerin uzun süre bekl...

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, trafik yoğunluğunu azaltmak amacıyla çalışma başlattı.
Belediyeden yapılan yazılı açıklamada; sürücülerin uzun süre bekledikleri ve trafik yoğunluğunun en fazla olduğu güzergah olan Gölcük ilçesinde kavşak inşaatına başlandığı belirtildi
Çalışmaların bayram yoğunluğunun önlenmesi için hızlandırıldığı, bayram süresince kavşakta 2 şerit gidiş, 2 şerit geliş olmak üzere 4 şeridin açık tutulacağı kaydedildi. Köprülü kavşağın kuzey-güney yönünde uzanan Karaağaç Caddesi ve İlhan Tuba Caddesi'nden ulaşımın güvenli şekilde sağlanmasında etkili olacağı, proje kapsamında D-130 karayolunun altından gidiş gelişli 5,5 metre yüksekliğinde köprü inşa edileceği belirtildi. 44 metre uzunluğunda yapılacak olan köprünün karayolunun 3 metre yükselmesini sağlayacağı, araçların transit olarak yollarına devam edebileceği bildirildi. Proje kapsamında 75 bin metreküp kazı ve dolgu çalışması yapılacağı, 5 bin metreküp beton, 450 metreküp ön germeli kiriş, 500 ton demir ve 2 bin metreküp taş duvar kullanılacağı ve 25 bin ton asfalt döküleceği kaydedildi.

#

13 Ağu 2012 - 10:37 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.