Büyükşehir soruşturma başlattı.

Büyükşehir çalışanı Salih Zeki Çakıroğlu’nun Atatürk’e hakaret ettiği paylaşım sonrasında Cumhuriyet Savcılığı soruşturma başlatmıştı. Savcılığın ardı...

Büyükşehir çalışanı Salih Zeki Çakıroğlu’nun Atatürk’e hakaret ettiği paylaşım sonrasında Cumhuriyet Savcılığı soruşturma başlatmıştı. Savcılığın ardından Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'de soruşturma başlattı. Büyükşehir çalışanı Çakıroğlu'nun sosyal medya hesabında paylaştığı fotoğraf çok büyük bir tepki görmüştü.

paylasim-005.jpg

Salih Zeki Çakıroğlu'nun sosyal medya paylaşımı

#

12 Eyl 2017 - 12:26 Kocaeli- Asayiş

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

04

erol demirbek - akp armalı kürsüde de konuşabilien bu kişi akp ye de benim gözümde zarar vermektedir

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 12 Eylül 12:26
03

erol demirbek - bu ATATÜRK ten şikayet etmek demektir . ülkenin kurucusu ve bütün TÜRKLERİN gönlünde yeri olan insana bu imayı yapmak doğru bir şey değildir. belki TÜRK olmayıp ATATÜRK TEN zarar gören biri ise yine de yapamaz gerekli cezayı almalı takipçisi olacağım

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 12 Eylül 12:26
02

Hasan - en çok bu akp lilerin Atatürke ve cumhuriyete sahip çıkmaları gerekiyor Osmanlı devam etseydi saraya bahçıvan bile olamazlardı çünkü Osmanlıda bakçıvanlık bile babadan oğula geçiyordu şimdi cumhuriyet sayesinde köşe oldular en çok onlar nemalandı.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 12 Eylül 12:26
01

Selami - Atatürk hiç bir zaman yaver olmadı esas sen onun yanındaki vatanı düşmana teslim eden çanakkaleden tek kurşun atmadan geçen İngiliz Fransız savaş gemilerini geçirtip başkenti işgal eden düşmanla işbirliği yapıp sonunda İngiliz savaş gemisiyle kaçan düşman yaverine söv yüreğin yetiyorsa.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 12 Eylül 12:26