Büyükşehir’de komisyonlar belirlendi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi nisan ayı meclis toplantısı dün gerçekleştirildi. 137 maddenin görüşüldüğü mecliste en çok tartışılan konu ise bir vatan...

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi nisan ayı meclis toplantısı dün gerçekleştirildi. 137 maddenin görüşüldüğü mecliste en çok tartışılan konu ise bir vatandaşın Başiskele sınırlarında yapmak istediği 5 yıldızlı otel, Büyükşehir Belediyesi’ne Ankara Büyükşehir Belediyesi’nden 10 adet doğalgazlı ve körüklü otobüs alımı konusu ile öğrencilere tablet PC projesiyle ilgili teklif tartışıldı.
Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zekeriya Özak başkanlığında Leyla Atakan Kültür Merkezi Dr. Şefik Postalcıoğlu Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıda Özak, 23 Nisan’da açık olacak olan fuar hakkında bilgiler verdi. Encümen üyeleri için gizli oylama yapıldı. AKP’li meclis üyeleri Hasan Kırlı (53), Bülent Çorapsız (53), Ali Kocabıçak (53), Faruk Denli (53) ve CHP meclis üyesi Şaban Sarıgülle (54) encümen üyeliğine seçildi. Daha sonra da önümüzdeki yerel seçimlere kadar görev yapacak 8 kişiden oluşan komisyonlar açık oylamayla seçildi.
Komisyonlar ve komisyonlarda görev alan meclis üyeleri şunlar;
-İmar ve Bayındırlık Komisyonu: Mehmet Zekeriya Özak, Mustafa Taşkan, Coşkun Çabukel, Mustafa İltekin, Yunus Tekin, Selahattin Kabadayıoğlu, Ahmet Pehlivan,Ali Haymanalı.

-Çevre ve Sağlık Komisyonu: Hikmet Tunçay, Şefik Karaaslan, Olcay Ulus, Kemal Kotan, Kerim Büyükgöz, Hüseyin Bülbül, Yaşar Sönmez, Süleyman Karaman.

-Plan ve Bütçe Komisyonu: Bülent Koçak, Levent Değirmendere, Tacettin Akyol, Erdoğan Günay, İsmail Baran, Mustafa Şahintürk, Pınar Naak, Fikret Gökmen.

-Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu: Oya Tunçel, Şener Söğüt, Hamdi Yeşilkaya, Mustafa Rüştü Uygur, Seyfettin Ağtaş, Süleyman Tanyıldız, Adnan Uysal, İbrahim İlhan.

-Ulaşım Komisyonu: Metin Torunoğulları, Adnan Balcı, Faik Çakıroğlu, Muammer Biner, Mehmet Külte, Mahacır Daşdemir, Fahrettin Büyükoğlu, Mehmet Ali Kaplan.

-Hukuk Komisyonu: Resul Tat, İsmail Keskin, Ahmet Karaaslan, Mehmet Şendoğan, Zafer Arat, Ragıp Yürük, Fahri Örengül, Ali Haymanalı.

-İsimlendirme Komisyonu: Nilgün Yıldırım, Okşin Beçet, Mehmet Olgun, Yusuf Turan, Selçuk Avcı, Ömer Öztürk, Süleyman Tanyıldız, Recep Özbakır seçildi.

-Kartepe Turizm Merkezi Birliği: Nilgün Yıldırım, Zafer Arat, Hüseyin Bülbül, Engin Çakmak.

-Kandıra Kıyı Bandı Kültür ve Turizm Koruması ile Gelişim Merkezi Birliği: Zekeriya Özak, Muammer Biner, Mustafa Rüştü Uygur, Erdoğan Günay.

-Gölcük-Başiskele Termal Turizm Birliği: Metin Torunoğulları, Mehmet Olgun, Ahmet Karaaslan, Fahrettin Büyükoğlu.

#

12 Nis 2013 - 09:49 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.