Büyükşehir'den açıklama

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Toplu Taşıma Daire Başkanlığı ve Ulaşım Park tarafından kent genelinde işletilen otobüs ve vapurlar, saat 19.00’dan sonr...

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Toplu Taşıma Daire Başkanlığı ve Ulaşım Park tarafından kent genelinde işletilen otobüs ve vapurlar, saat 19.00’dan sonra vatandaşlarımıza ücretsiz ulaşım imkanı sağlıyor.

Kocaeli halkı kent meydanlarında demokrasi nöbetine devam ettiği sürece, söz konusu araçlar saat 19.00’dan sonra ücretsiz hizmet vermeye devam edecek. Ancak Hat 200 ile Hat 800C ve Hat 800K bu kapsam dışında kalacak.

 

ÜCRETSİZ SERVİSLER DE DEVAM EDİYOR

Öte yandan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Toplu Taşıma Dairesi Başkanlığı, İzmit Perşembe Pazarı’nda demokrasi nöbeti tutan vatandaşlarımızın evlerine ulaşımını sağlamak amacıyla 24.00­04.00 saatleri arasında yakın ilçelere ücretsiz servis güzergahlarına da devam ediyor. Halkımız meydanlarda olduğu sürece her gece ücretsiz servisler 24.00­04.00 saatleri arasında saat başı devam edecek.

 

SERVİS GÜZERGAHLARI

24.00­04.00 arası saat başı kalkacak servislerin güzergahları ise şöyle;

Perşembe Pazarı­Körfez­Kirazlıyalı

Perşembe Pazarı­Gündoğdu­Dünya Bankası

Perşembe Pazarı­Köseköy­Eşme

Perşembe Pazarı­Gölcük­Değirmendere

 

Not: Güzergahlar D­100 ve D­130 üzerinde belirtilen son duraklardır.

#

27 Tem 2016 - 16:08 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.