Büyükşehir’den proje ihalesi

Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı tarafından Çayırova  D-100 Karayolu Geçişi Yol ve Sanat Yapıları Proje hazırlama hizmeti alım ihalesi y...

Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı tarafından Çayırova  D-100 Karayolu Geçişi Yol ve Sanat Yapıları Proje hazırlama hizmeti alım ihalesi yapıldı. İhaleye 8 firma teklif verdi.

 

TRAFİK RAHATLAYACAK

Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen proje kapsamında 12 kilometrelik koridor yol yapımı gerçekleştirilecek. Proje ile Eskihisar Kavşağı’ndan Çayırova Kavşağı’na kadar olan D-100 Karayolu ve yan yollarının bağlantısı sağlanacak. Proje ile Çayırova Mahallesi’nin Şekerpınar bağlantı yolunun batısında kalan kısmının Kocaeli tarafına erişimi sağlanıp, planlanan köprü ve yan yollar sayesinde D-100 Karayolu’ndaki trafik rahatlatılacak.

 

8 FİRMA TEKLİF VERDİ

Büyükşehir hizmet binasında gerçekleştirilen ihaleye 8 firma teklif verdi. En yüksek teklif 493 bin TL ile Altyapı Mühendislik tarafından verilirken, en düşük teklif ise 213 bin 200 TL ile EDK Proje firmasından geldi. İhale sonucu komisyon değerlendirmesinden sonra açıklanacak.

 

FİRMA VE TEKLİFLER

EDK Proje                             213 bin 200 TL

Epro Mühendislik                  225 bin 425 TL

K.B.S Kent Bilgi Sistemleri   281 bin 800 TL

Lava Mühendislik                  296 bin 125 TL

Proyapı Mühendislik              314 bin 750 TL

Temur Harita Mühendislik     434 bin 500 TL

Hartek Harita                         463 bin 450 TL

Altyapı Mühendislik              493 bin TL

#

10 Oca 2015 - 15:24 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.