Büyükşehirden yeni üniversitelilere ücretsiz ulaşım

Kocaeli Üniversitesi’ni yeni kazanan, kayıt işlemleri için il dışından kentimize gelen öğrenci ve ailelerini Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, ücretsiz...

Kocaeli Üniversitesi’ni yeni kazanan, kayıt işlemleri için il dışından kentimize gelen öğrenci ve ailelerini Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, ücretsiz servislerle KOÜ Umuttepe Yerleşkesi’ne taşıyor. Her saat başı Kocaeli Şehirlerarası Otobüs Terminali’nden kalkan ücretsiz servislerle ilimize kayıt işlemleri için gelen öğrenciler ve aileleri üniversiteye taşınıyor.

 

RİNG SEFERLERİ HER SAAT YAPILIYOR

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Toplu Taşıma Dairesi Başkanlığı’nın ücretsiz servisleri sabahın erken saatlerinden mesai saatinin sonu olan 17.00’ye kadar Kocaeli Şehirlerarası Otobüs Terminali’nden Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Yerleşkesi’ne ring seferleri yapılıyor. Kocaeli Üniversitesi’ni yeni kazanan öğrenciler, Kocaeli’ne geldikleri andan itibaren Büyükşehir Belediyesi hizmetleriyle karşılaşıyor. Kayıt işlemlerini tamamlamak üzere ilimize gelen öğrenciler, otogardan Umuttepe’ye ücretsiz ulaşım imkanı buluyor.

#

02 Eyl 2014 - 12:36 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.457.725 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.