Büyükşehir’in şampiyonlar geçidi

KUBİLAY YAĞCIOĞLU SATRANÇTA ZİRVE YAPTI Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı’nın, Daire Başkanlıkları ve işti...

KUBİLAY YAĞCIOĞLU SATRANÇTA ZİRVE YAPTI

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı’nın, Daire Başkanlıkları ve iştiraklerindeki personeli kaynaştırmak amacıyla organize ettiği Birimler arası Spor Şenliği sona erdi. Beş branşta ve bu yıl 11.’si düzenlenen organizasyonda Futbolda Park Bahçeler, basketbolda Basın-Yayın, Masa Tenisinde Zabıta ve Voleybolda ise İSU şampiyon oldu. Satrançta ise Kubilay Yağcıoğlu bireysel mücadelede birinci olmaya hak kazandı. Büyükşehir Belediyesi’nin birlik ve beraberliğine anlam katan Birimlerarası Spor Şenliği’nin tek şampiyonu ise yine Büyükşehir Ailesi oldu. 17 Nisan tarihinde başlayan şampiyonada her branşta takımlar fair-play ruhuyla mücadele verdi.

 

PARK BAHÇELER FUTBOL ŞAMPİYONU

Şampiyonanın her branşındaki final mücadeleleri nefes kesti. Futbolda Park Bahçeler Takımı finalde Güvenlik ile eşleşti. Zorlu maçı 2-1 kazanan Park Bahçeler Futbol Turnuvasının şampiyonu oldu. Futbol turnuvasında ikinci Güvenlik takımı olurken, üçüncülüğü de Ulaşım elde etti. Şampiyonanın en renkli turnuvası olan basketbol branşında ise şampiyonluğu Basın Yayın takımı kazandı. İSU’nun ikinci olduğu turnuvada Spor Şube üçüncü oldu. Şampiyonanın masa tenisi branşındaki şampiyonu Zabıta B olurken, İSU ikinci Zabıta A da üçüncü oldu. Ferdi mücadelenin yaptığı Satranç turnuvasında Kubilay Yağcıoğlu birinci, Mustafa Türkoğlu ikinci, Bayram Üçüncü de üçüncülüğü elde etti. Voleybolda ise İzmit İtfaiyeyi final maçında yenen İSU birinci, İzmit İtfaiye ikinci, İmar ve Şehircilik takımı üçüncü oldu. Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı bünyesinde organize edilen Spor Şenliği’nde Futbol turnuvasına Seka Park Açık Hala Sahası, Masa Tenisi ve Satranç Turnuvalarına Büyükşehir Belediyesi’ne ait Sekasem, Voleybol ve Basketbol maçları ise yine Büyükşehir Belediyesi’ne ait olan 50. Yıl Spor Salonu ev sahipliği yaptı.

#

26 May 2017 - 14:17 Kocaeli- Spor

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.