Büyükşehir’in temizlik filosu görev başında

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi 25 araçlık filosuyla ana arterleri ve orman köylerini çöplerden arındırıyorKocaeli Büyükşehir Belediyesi yolların temizl...

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi 25 araçlık filosuyla ana arterleri ve orman köylerini çöplerden arındırıyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi yolların temizlenmesi ve orman köylerindeki çöplerin toplanması için 25 araçla yoğun bir şekilde çalışıyor. Temizlik ekipleri D-100 ve D-130 ile yan yollarda rutin olarak temizlik çalışması yapıyor. Büyükşehir Belediyesi ayrıca 243 orman köyüne de çöp toplama hizmeti veriyor.

KÖYLERDEKİ ÇÖPLER TOPLANIYOR
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ercan Yazıcı, temizlik işlerinde kullanılan araçları denetledi. Araçları kullanan personelden bilgi alan Genel Sekreter Yardımcısı Yazıcı, araçlara binerek donanımlarını tek tek inceledi. Genel Sekreter Yardımcısı Ercan Yazıcı, köylerdeki çöplerin eskiden olduğu gibi boş arazilere atılmadığını, düzenli olarak toplanıp İZAYDAŞ’a götürüldüğünü söyledi.

110 PERSONEL GÖREV YAPIYOR
Temizlik işleri için 10 adet 15 metreküp kapasiteli çöp kamyonu, 2 adet 7 metreküp kapasiteli çöp kamyonu, 5 adet 7 metreküp kapasiteli vakumlu yol süpürme aracı, bir adet konteyner yıkama aracı, yaz sezonunda kullanılan 2 çöp kamyonu ve 2 adet kumsal temizleme makinesi bulunuyor. Bu araçlarla birlikte 110 personel temizlik işlerinde görev yapıyor.

#

04 May 2012 - 12:33 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.