Buzun gümüş ikilisi Yazıcı’ya konuk oldu

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ersin Yazıcı Erzurum’da yapılan Üniversite Kış Oyunları’nda Buz Dansı dalında gümüş madalya kazanan Alis...

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ersin Yazıcı Erzurum’da yapılan Üniversite Kış Oyunları’nda Buz Dansı dalında gümüş madalya kazanan Alisa Agafonova- Alper Uçar ikilisini makamında kabul etti. Yazıcı ülkemize ilkleri kazandıran sporcuları tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

ERSİN YAZICI’YA ZİYARET
Erzurum’da sona eren 2011 Üniversite Kış Oyunları’nda ülkemizde bir ilki gerçekleştirerek buz dansında gümüş madalya kazanan Alper Uçar-Alisa Agafonova ikilisi Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ersin Yazıcı’yı ziyaret etti. Genel Sekreter Yazıcı, sporcuların başarılarından dolayı gurur duyduklarını ifade ederek, alınan bu derecenin diğer sporcuları teşvik ederek yeni madalyaların önünü açacağını kaydetti. Ziyarette Büyükşehir Kağıtspor Başkanı Fahrettin Kandemir’de bulundu.

BUZ SPORLARINA DESTEK SÜRECEK
Büyükşehir Kağıtspor olarak 32 branşta faaliyet gösterdiklerini belirten Genel Sekreter Ersin Yazıcı, buz sporlarına da aynı doğrultuda önem verdiklerini söyledi. Bu amaçla özellikle altyapıda yetişen sporcuların uluslar arası arenada alınan başarılarla motive olacağını söyleyen Yazıcı, kazanılan bu başarının ne kadar önemli olduğunu ortaya koydu. Yazıcı sporcuların başarılarının artarak devam edeceğine inandığını ifade etti.

GENÇ SPORCULARA ÖRNEK
Alper Uçar-AlisaAgafonova ikilisi ise Kocaeli Büyükşehir Kağıtspor’un buz sporlarına verdiği önemi bildiklerini ifade ederek, bu sporun daha da gelişmesi için Kocaeli gibi illerin desteklerinin sürmesi gerektiğini söyledi. Aynı zamanda Buz Pateni Sporları Başkanı olan Büyükşehir Kağıtspor Kulübü Başkanı Fahrettin Kandemir ise alınan derecenin buz sporlarındaki çalışmalara ive kazandıracağını ifade ederek, özellikle Kocaeli Büyükşehir Belediyesi gibi bu spora verilen önem ile Avrupa ve Dünya’da alınan derecelerin artacağına inandığını söyledi.

#

13 Şub 2011 - 11:45 Kocaeli- Asayiş

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.