Buzun kalbi yarın Decathlon'da atacak!

DECATHLON ÖNÜNDE YAPILACAK… ÜCRETSİZ İZLENEBİLECEK… Yarın 29 Ekim Cumhuriyet bayramı etkinlikleri kapsamında, 41 Burada’da yer alan Decathlon Mağaza...

DECATHLON ÖNÜNDE YAPILACAK… ÜCRETSİZ İZLENEBİLECEK…

Yarın 29 Ekim Cumhuriyet bayramı etkinlikleri kapsamında, 41 Burada’da yer alan Decathlon Mağazası önünde yapılacak olan Buz Sporları tanıtımı için 15 Temmuz Şehitleri de unutulmadı. Türkiye’de ilk defa yapılacak olan Cadde curling organizasyonu bu yıl, 15 Temmuz Şehitleri Cadde curling turnuvası adıyla düzenlendi. İlimizin buz sporları kulüpleri Akpro Mühendislik ve Nicomedia Spor Kulüpleri’nin Ana Sponsorluğunda gerçekleşen Buz Sporları Festivali’ne Firex, Körfezspor ve Kocaeli Engelsiz Gençlik ve Spor Kulübü de katılacak.

 

ATA YETİŞKEN’DEN YOĞUN MESAİ…

Curling İl Temsilcisi Ata Yetişken, Kocaeli’nde buz sporlarını yaymak ve sporcu alt yapısını sağlamak amacıyla bir çok çalışma yapıyor,y bu etkinlik de onlardan sadece biri. Yetişken “Bu çalışmada, desteklerini her zaman sağlayan Akpro Mühendislik Spor Kulübü Başkanı Mustafa Akdoğan ve Nicomedia Spor Kulübü Yöneticilerine velilerine teşekkür ederiz. Buz sporlarına olan ilgiden dolayı çok mutluyuz. Bu bizi daha çok çalışmaya teşvik etti” dedi. Gebze’ye ikinci bir buz pateni sahasının daha yapıldığını söyleyen Yetişken, ülkemizde Kocaeli’nin buz sporlarının merkezi olması için yetkililerden destek beklediğini sözlerine ekledi.

 

KATILAN KULÜPLER:

-BUZ HOKEYİ

-ARTİSTİK PATEN

-SÜRAT PATENİ

-SENRONİZE

-CURLİNG

 

SPONSORLAR:

-KOCAELİ GAZETESİ

-AKPRO MÜHENDİSLİK

-NİCOMEDİA SPOR KULÜBÜ

-GÜVENAL ÇANTA

-ARZ TANITIM

-HURMALAR COPY CENTER

-MONAD COFFEE

-PAPA JOHNS PİZZA

#

28 Eki 2016 - 11:25 Kocaeli- Spor

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.