Cadde ve sokakları ile tertemiz bir Körfez

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, başlattığı temizlik harekâtıyla pırıl pırıl bir Körfez için oluşturduğu profesyonel temizlik ekipleriyle Körfez...

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, başlattığı temizlik harekâtıyla pırıl pırıl bir Körfez için oluşturduğu profesyonel temizlik ekipleriyle Körfez’i 7/24 temizliyor. Günlük temizlik çalışmaları, ilçe sınırları içerisinde bulunan 1149 cadde ve sokaklarda aralıksız devam ediyor. Cadde ve sokaklar günlük olarak süpürülerek 24 saat temiz tutuluyor.

 

ÇÖP BIRAKMA NOKTALARI DEZENFEKTE EDİLİYOR

Belediye ekipleri günlük rutin temizlik çalışmalarının yanı sıra, ilçe halkının sağlığını tehdit eden çöp bırakma noktaları ve kaldırımlar ile ilgili örnek bir uygulamaya da imza atıyor. Çöplerden sızan atık sularının hem görüntüsü hem de kokusu ile çevredeki insanları rahatsız ettiğini belirleyen Körfez Belediyesi, çöp bırakma noktalarını ve kaldırımları bir plan dahilinde yıkayarak dezenfekte ediyor.

 

GECE GEÇ SAATLERE KADAR ÇALIŞMALAR DEVAM ETTİ

Körfez Belediyesi’ne bağlı ekipler trafiğin yoğun olduğu bir bölge olan Tüpraş B kapısı ve Mimarsinan Mahallesinin cadde ve kaldırımlarını yıkayarak dezenfekte çalışması gerçekleştirdi. Gece geç saatlerde başlayan çalışma halkı rahatsız etmeden titizlikle yapıldı. Ayrıca kaldırımlarda çıkan yabani otlar ekipler tarafından sökülecek temizlendi. Mimasinan Mahallesinde ilerleyerek devam eden çalışma, planlanan şekilde her gün Körfez’in çeşitli mahallelerinde devam edecek.

 

KÖRFEZ BELEDİYESİ ÖRNEK İLÇE OLMAYA DEVAM EDİYOR

Halkın sağlığını ve Körfez’in pırıl pırıl bir ilçe olması için çalışmalarını başlatan Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, “Vatandaşın huzurunu ve sağlığını ön planda tutuyor. Temiz bir çehresi olan Körfez ilçesi temizliğe verdiği önem karşısında halk tarafından takdir ediliyor. Örnek bir ilçe olan Körfez Belediyesi, yaptığı başarılı çalışmalarıyla da diğer belediyelere örnek olmaya devam ediyoruz” dedi.

#

13 Kas 2014 - 13:28 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.