Çağlayan Royal Villaları sizi yeni bir yaşama davet ediyor

Çağlayanlar Mimarlık, gerçekleştirdiği tüm projelerinde estetik mimari ve teknolojik özeni, Başiskele Yeniköy'de yaşamak için yeni bir neden olmaya a...

Çağlayan Royal Villaları sizi yeni bir yaşama davet ediyor
Çağlayan Royal Villaları sizi yeni bir yaşama davet ediyor
+1
Haber albümü için resme tıklayın

Çağlayanlar Mimarlık, gerçekleştirdiği tüm projelerinde estetik mimari ve teknolojik özeni, Başiskele Yeniköy'de yaşamak için yeni bir neden olmaya aday Çağlayan Royal Villaları'nda sergilemeye devam ediyor. Çam ormanlarıyla kaplı Samanlı Dağları'nın havasıyla huzur bulunmaya ne dersiniz?

 

“BEKLENTİLERE UYGUN PROJE”

Başiskele’nin ilk villa müteahhitlerinden olan Çağlayanlar Mimarlık Proje İnşaat  Genel Müdürü İnşaat  Mühendisi Fuat Çağlayan, yaptıkları işlerde kaliteye ve mükemmele odaklı çalıştıklarını dile getirerek, “Kocaeli sürekli gelişen, büyüyen, sanayisi ve ekonomisi güçlü bir şehir. Bu bakımdan da nitelikli konut ihtiyacı en yüksek olan şehirlerin başında geliyor. Bu ihtiyaca ve özellikle Kocaelililerin beklentilerine cevap verebilecek bir projeye imza atıyoruz. Satışa çıkmadan önce gelen taleplerden bize olan inancın yüksek olduğunu gördük ve motive olduk” ifadelerini kullandı.

 

ice11-226.jpg

 

“15 YILDIR İNŞAAT SEKTÖRÜNDEYİZ”

Gerçekleştirdikleri projeler hakkında bilgi veren Çağlayan, “Yaklaşık 40 yıldır ticaretle uğraşıyoruz. Son 15 yıldır oğlum yüksek mimar Ceyhan Çağlayan, yüksek Mimar Coşkun Çağlayan ve  gelinim yüksek mimar Gökçe Çağlayan ile birlikte inşaat sektöründe hizmet veriyoruz. İlk zamanlar fabrika inşaatı yapıyorduk ama talep üzerine konut inşaatı yapmaya karar verdik. Şuan Başiskele tarafında 4’üncü projemizi tamamlamak üzereyiz. Birinci projemiz 18 villadan oluşan Çağlaya Villaları, ikinci projemiz çok gurur duyduğumuz 6 dönüm arazi içinde 9 villadan oluşan Çağlayan Elegans Villaları oldu. Üçüncü projemiz ise Yuvacık’ta gerçekleştirmiş olduğumuz Çağlayan Modern Sitesi” dedi.

 

ice33-035.jpg

 

“DAİRE SAYISINDAN ÇOK  KULLANIM ALANLARI DEĞERLİ”

Çağlayan Royal Villaları projesinde 32 daire yaptıklarını ekleyen Fuat Çağlayan, “4 blok yapabilecek alanımız varken biz o alanı sosyal tesis olarak değerlendirdik. Sitemize havuz, sauna, çocuk parkı, fıtness salonu mevcut. Bizim projelerimizde daire sayısından ziyade kullanım alanları daha değerli. Bütün projeleri kendimiz çiziyoruz ve uyguluyoruz. Projenin en başından en sonuna kadar her gün takip ediyoruz. Oğlum Ceyhan Çağlayan, mimari proje grubunu yönetirken diğer oğlum Coşkun Çağlayan şantiye şefliği yapıyor. Projelerimizde yeşil alana önem veriyoruz. Özellikle ailelerin ve çocukların daha rahat gezip oynaması için araç otoparkımızı da sitemizin dışında tutuyoruz” ifadelerine yer verdi.

 

ice222-033.jpg

 

YÜZDE 70 YEŞİL ALAN”

Yeniköy'ün sağlam zemini üzerine kurulan, inşaat sektöründeki en son teknolojilerle de en üst seviyede güvenli hale getirilen Çağlayan Royal Villaları ile ilgili bilgilendirme yapmaya devam eden Çağlayan, “Başiskele'nin eşsiz deniz manzarası, temiz havası ve doğal yeşil atmosferine en üst seviyede özen gösterilerek inşa ettiğimiz Çağlayan Royal Villaları, Yeniköy’de 4 bin metrekarelik bir alanda yüzde 70'i yeşile ayrılan bir arazi üzerinde yer almaktadır. Projemizin en büyük özelliği ise site konseptinde müstakil bir yaşam sunması” dedi.

 

“YIL SONUNA KADAR  TESLİM EDECEĞİZ”

Projede toplamda 17 villa yer aldığını kaydeden Fuat Çağlayan, “Projemizde yapı denetim uygulanıyor fakat ben bizzat işin içinde olduğum ve işi bildiğim  için demir sayımına kadar takip ediyorum. Temelden itibaren krediye uygun evler yaptık. Şuan evlerimizin yüzde 80’ini tamamladık. Yılsonuna kadar teslim etmeyi planlıyoruz. Satışlarımız devam ediyor” diyerek sözlerini tamamladı.

 

ÇAĞLAYAN ROYAL VİLLALARI’NIN GENEL ÖZELLİKLERİ

*Site çok merkezi bir konumda olup, dört tarafı yol ile çevrili bir ada üzerine konumlandırılmıştır.

* Yeniköy'de sadece 17 seçkin aileye özel villalar

* Gerçek Villa keyfini yaşamanız için sadece size özel bahçe

* Her Villanın bahçesinde kendine ait otopark

* 7/24 kameralı güvenlik sistemi

* Görüntülü interkom sistemi

* Kullanışlı, ferah salon ve odalar

* Benzersiz villa konsepti

* Okula, markete, yüzme havuzuna, termal otele, durağa, Kocaeli Üniversitesi Teknopark'a, camiye, çocuk parkına yürüyüş mesafesinde

* Bireysel doğalgaz kombi ile yerden ısıtma sistemi, % 30 ekonomi

* Daireler arası ses izolasyonu

* Temelden çatıya yüksek düzeyde ses, ısı ve su izolasyonu

* Dış cephe mantolama sistemiyle yazlar serin, kışlar sıcak

* Şömine; Salonu ve üst kattaki odaları ısıtacak şekilde ısı odacıklı, menfezli şömine...

Nurşah ŞAHİN

#

18 Eki 2016 - 17:47 Kocaeli- Ekonomi

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

YENİKÖY - Hayat Kimya'nın bacasından çıkan deterjan oraya kadar ulaşıyormu?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Ekim 17:47