Çağrı Eczanesi hizmete açıldı

Eczacılık Fakültesi’ni başarıyla bitiren ve diplomasını alır almaz Başiskele’de Çağrı Eczanesini açan Çağrı Tüzüner’e Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, h...

Eczacılık Fakültesi’ni başarıyla bitiren ve diplomasını alır almaz Başiskele’de Çağrı Eczanesini açan Çağrı Tüzüner’e Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, hayırlı olsun temennilerini iletti. Yeşilyurt Mahallesi 17 Ağustos fay hattı bulvarı no:53/B adresinde yer alan eczanenin açılışına Başkan Ayaz’ın yanı sıra Yeşilyurt Mahalle Muhtarı Nihat Karaaslaner, Sanayi Mahalle Muhtarı Osman Çilingir, Kalfalar Derneği Başkanı Fikret Bozkurt ve Başiskeleli birçok iş adamı katıldı.

 

AÇILIŞI BAŞKAN AYAZ YAPTI

Açılışta konuşan Başkan Ayaz, “İş yeri sahibimize hayırlı kazançlar diliyorum. Açılan her yeni işyeri ile hem ilçemiz, hem ilimiz, hem de ülkemiz ekonomisine bir nebzede olsa katkı sağlanmış olunuyor. Genç girişimci kardeşimizin, açmış olduğu eczanesi ile şifalar dağıtmasını, açılışını yaptığımız bu eczanenin Başiskele’ye ve kendilerine hayırlı olmasını diliyorum” dedi. Eczanenin açılış kurdelesi okunan dualar eşliğinde Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, işyeri sahibi Çağrı Tüzüner ve Başiskele’li protokol üyeleri ile birlikte kesildi. 

#

22 Eki 2016 - 15:48 Kocaeli- Ekonomi

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.