Cahit Elginkan’dan ‘Kariyer Günleri’

Cahit Elginkan Anadolu Lisesi her sene olduğu gibi bu sene de 12. sınıf öğrencilerine yönelik Kariyer Günleri düzenledi. Diğer yıllardan farklı olara...

Cahit Elginkan Anadolu Lisesi her sene olduğu gibi bu sene de 12. sınıf öğrencilerine yönelik Kariyer Günleri düzenledi. Diğer yıllardan farklı olarak bu yıl etkinliğe konuşmacı olarak katılanlar Cahit Elginkan Anadolu Lisesi mezunları idi. Kariyer Günleri kapsamında ayrıca İstanbul Üniversitesi, İTÜ, ODTÜ ve Hacettepe Üniversitelerine geziler düzenlenmiş olup Ege ve 9 Eylül Üniversitesi’ne de gezi planlanmakta.

#

25 Ara 2014 - 14:05 Kocaeli- Eğitim

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.