Çakar: Güneş doğmuştur halkın iktidarı görünmüştür

Seçim bürosu açılışında konuşan HAS Partili Sami Çakar, 12 Haziran’da halkın iktidara geleceğini söyledi .HAS Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Sami Ça...

Seçim bürosu açılışında konuşan HAS Partili Sami Çakar, 12 Haziran’da halkın iktidara geleceğini söyledi .

HAS Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Sami Çakar, yeni bir seçim bürosu açtı. Açılışa İl Başkanı Erol Pekcan, milletvekili adayları ve çok sayıda partili katıldı. Seçim bürosu açılışında konuşan Çakar, “Buradan bir kez daha yüksek sesle söylüyorum, “Güneş doğmuştur, halkın iktidarı görünmüştür. Bu halk kendisine hizmet edecek insanlardan hiçbir zaman desteğini esirgememiştir. Bu millet, Karunlaşanlardan çok çekmiştir. Bu millet mevcut yaşamlarından, yarınlarından, çocuklarının geleceğinden endişe duyuyorsa HAS Parti’ye oy versin dedi.

#

31 May 2011 - 15:25 Kocaeli- Siyaset

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.