Çakır: HDP'liler tahrik etti!

Dokunulmazlıkların kaldırılması hakkında Anayasa Komisyonunda yaşanan tartışmalar devam ediyor. AKP ve HDP arasında yaşanan tartışmalar Anayasa Komis...

Çakır: HDP'liler tahrik etti!
Haber albümü için resme tıklayın

Dokunulmazlıkların kaldırılması hakkında Anayasa Komisyonunda yaşanan tartışmalar devam ediyor. AKP ve HDP arasında yaşanan tartışmalar Anayasa Komisyonu’nda da devam ediyor. AKP milletvekili Sami Çakır’ın içerisinde yer aldığı bir fotoğrafın basına yansıması sonrasında açıklama yaptı. Sosyal medya üzerinden açıklama yapan Çakır;

 

“Bu resimle ilgili bir şey yazmayacaktım ama farklı yorumlara meydan vermemek için bir değerlendirme yapma ihtiyacı hasıl oldu; Anayasa komisyonunda dokunulmazlık görüşmeleri esnasında üç saatten fazla muhalefeti dinledik akabinde bakanın söz almasını müteakip beş dakika bile dinlemeden tahrik edici müdahalelerle sözünün kesilmesi sonrası hiç istemediğimiz ve tasvip etmediğimiz olaylar cereyan etmiş maalesef grubumuza yönelik hakaretleri tacizleri sükunetle karşılamış olmamıza ve yasa ile ilgili çalışmaların devamını sağlamak için gayret sarfetmemize rağmen olaylar gerçekleşmiştir. Grubumuz milletten aldığı destekle anayasal süreçleri gerçekleştirmekten öte hiç bir eylem ve kanunsuzluk içinde olmayacak milletin verdiği Hakkı'da çiğnetmemeğe kararlıdır. Resim olay sonrası ilgili şahsın sükunetle dışarı çıkması yönünde izleme anı idi kim çekti yayınladı bilmiyorum ama doğrunun bilinmesi aslolandır saygılarımla” sözlerine yer verdi.

sami-cakir-003.jpg

#

03 May 2016 - 13:42 Kocaeli- Siyaset

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.