Çakmak ve Karaman hakim karşısında

FETÖ/PDY soruşturması kapsamında gözaltına alınıp tutuklanan KOTO eski Başkanı Murat Özdağ ve MOBESKO eski Başkanı Ramazan Baştürk, 23 Mart’ta ilk kez...

FETÖ/PDY soruşturması kapsamında gözaltına alınıp tutuklanan KOTO eski Başkanı Murat Özdağ ve MOBESKO eski Başkanı Ramazan Baştürk, 23 Mart’ta ilk kez hakim karşısına çıkmıştı. Bugün de Çarşamba) Çakmak Marketin sahibi Murat Çakmak ve Hüseyin Karaman hakim karşısına çıkacak. Kocaeli 2.Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülecek dava saat 09.00’da başlayacak. 

#

29 Mar 2017 - 08:00 Kocaeli- Asayiş

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

04

Gizli - Vatanımıza milletimize zararı dokunan herkes en ağır cezayı cekain

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 29 Mart 08:00
02

Ahmet - Cezaları ne ise çeksinler önce Allahın adalaletime sonrada Devletimizin adaletine güveniyoruz cezalarını çeksin acımasınlar bunların fikri hala aynıdır Zalimler için yaşasın Cehennem !!!

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 29 Mart 08:00
01

Hasan - Peygamber efendimiz bir hadisinde şöyle buyurmuşlardır " kötülüğe destek veren yapan gibidir" işte gün gelir yapılan kötülükler sahibine geri döner , ne günahı vardı silivride Ergenekon diyi yüzlerce insanı hapis yatırdılar Allahın sopası yok işte eden cezasını bulur.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 29 Mart 08:00