Cami tuvaletinde yaşayan adam ölü bulundu

İzmit’te bir caminin tuvaletinde yaşayan bir kişi ölü olarak bulundu. Olay Kadıköy Mahallesi Hayırsevenler Camii’nde yaşandı. Cami tuvaletinin giriş...

İzmit’te bir caminin tuvaletinde yaşayan bir kişi ölü olarak bulundu. Olay Kadıköy Mahallesi Hayırsevenler Camii’nde yaşandı. Cami tuvaletinin giriş bölümünde kendisi için ayrılan bir bölmede yaşayan Erdal Kocaman (56) öğle namazına gelmeyince tuvaleti işleten arkadaşı tarafından uyandırılmak istendi. Ancak Erdal Kocaman’ın hareket etmemesi üzerine arkadaşı durumu hemen sağlık ekiplerine haber verdi.

 

TUVALETTE YAŞIYORDU

Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan kontrollerde Kocaman’ın yaşamını yitirdiği belirlendi. Polis ekipleri de çevrede incelemelerde bulunurken şahsın ölümünde herhangi bir şüpheli durumla karşılaşılmadı. Erdal Kocaman’ın yaklaşık 1 buçuk senedir Hayırsevenler Camii’nin tuvaletinde yaşadığı ve İstanbul’da yaşayan bir çocuğu olduğu öğrenildi. Kocaman’ın cenazesi İzmit Asri Mezarlık Morgu’na kaldırıldı. Nuri AKÇAHARMAN

#

19 Oca 2015 - 13:04 Kocaeli- Asayiş

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.