Can Azerbaycan

Bu adımlara Judo çalışmaları da katıldı. Judo eğitimlerinde birlikte hareket etme kararı alan Drama Lideri ve Eğitim Danışmanı Zafer Şarlayan, Judo a...

Bu adımlara Judo çalışmaları da katıldı. Judo eğitimlerinde birlikte hareket etme kararı alan Drama Lideri ve Eğitim Danışmanı Zafer Şarlayan, Judo antrenörleri Haluk Bayraktar ile Azerbaycan’dan Mehemmed Oruçov görüş alışverişinde bulundu. Kocaeli Gebze’de Judo yıldızlarını bulmayı hedeflediklerini belirten Şarlayan “Bizim görevimiz, yetenekleri bulmak ve büyük kulüplerimize destek olmak. Küçük yaşta alınan bütün öğrencilerimize Haluk Bayraktar hocamızın koordinesinde çalışmalar yapılıyor. Bu çalışmaları zenginleştirmek ve farklı yaklaşımlarla gelişmek için sayın Mehemmed Oruçov ile görüştük ve birbirimize destek olmaya karar verdik. Azerbaycan Türkiye Kardeşliği Judo’da da devam ediyor” dedi.

#

03 Eki 2014 - 12:58 Kocaeli- Spor

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.