’Çanakkale Askeri’’ seyirciden tam not aldı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları’nın "Çanakkale Askeri’’ isimli oyununun galası gerçekleştirildi. SDKM’de sahnelenen oyunu Kocaeli Büyü...

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları’nın "Çanakkale Askeri’’ isimli oyununun galası gerçekleştirildi. SDKM’de sahnelenen oyunu Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zekeriya Özak, Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Ali Yeşildal, Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Raşit Fidan, Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanı Ali Bilgi ve vatandaşlar izledi. Tiyatro oyununda Çanakkale Savaşı sırasında yaşanan pek çok sıra dışı olay anlatıldı. Oyunun sonunda konuşan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zekeriya Özak, Çanakkale Zaferi’nin yıldönümünde böylesine anlamlı bir oyunun sergilenmesinin başarılı bir çalışma olduğunu söyledi. Çanakkale’de bir destan yazıldığını ifade eden Başkan Vekili Özak, tiyatro oyunuyla bu zaferin halka anlatılmasının önemli olduğunu ifade etti.

#

17 Mar 2017 - 15:05 Kocaeli- Kültür-Sanat

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.