Çanakkale Belediye Başkanı Alikahya’da ‘hayır’ oyu istedi

Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’ın da katıldığı toplantıda il başkanı Av. Cengiz Sarıbay, milletvekili Av. Fatma Kaplan Hürriyet, İzmit İlçe B...

Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’ın da katıldığı toplantıda il başkanı Av. Cengiz Sarıbay, milletvekili Av. Fatma Kaplan Hürriyet, İzmit İlçe Başkanı Mehmet Ümit Küçükkaya ve çok sayıda partili hazır bulundu.

 

“OYUNU BOZALIM”

Toplantının açılışında konuşan ilçe başkanı Küçükkaya, “Hayır çıkarsa ne değişecek, Başbakan yine başbakanlığını yapacak, Cumhurbaşkanı yine aynı makamda olacak. Meclis de kaldığı yerden devam edecek. Bizler diyoruz ki, 80 milyon 1 kişiden büyüktür. O yüzden sizlere güvenimiz sonsuz gelin hep beraber bu oyunu bozalım” dedi.

 

“SORUNLAR ÇÖZÜLECEK Mİ?”

Referandumda hayır diyecek olanların terörist ilan edildiğini unutmadıklarını dile getiren Küçükkaya, “Bunu milliyetçi oylara ihtiyaçları olduğu için yaptılar. Oyun tutmayınca aksini söylemeye başladılar” dedi. Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan ise Alikahya’da yapılan esnaf gezisi sırasında hayır’a destek istedi. Ülgür Gökhan, “Eğer sandıktan evet çıkarsa işsizlik bitecek mi, ekonomi düzelecek mi? Herkes hayır diyor gibi. Gelin bu oyunu beraber bozalım” diye konuştu.

#

24 Mar 2017 - 14:15 Kocaeli- Siyaset

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.