Canbaz’ın yoksulluk öfkesi çok başka!

SHP’deki siyasetinin ardından DYP saflarına katılmış, 2004 seçimlerinde Körfez Belediye Başkan adayı olarak gösterilmişti. Burada ikinci parti olmuş,...

SHP’deki siyasetinin ardından DYP saflarına katılmış, 2004 seçimlerinde Körfez Belediye Başkan adayı olarak gösterilmişti. Burada ikinci parti olmuş, özellikle manav oyların gelişi ile partisine önemli bir destekte bulunmuştu.

Doğru Yol Partisi, Demokrat Parti olunca, bu kez bu partiden yine aday gösterildi. Az değil, yüzde 18’in üzerinde bir oy aldı, ancak yine kazanamadı. Üstelik bu kez üçüncü sırada yer aldı.

Son seçimde ise yapılan ittifak üzerine CHP’nin ikinci sıra adayı olarak belediye meclisine girmeye hak kazandı.

Zaman zaman güncel konular üzerine sosyal medyadan beyanları vardır. Bu kez daha farklı bir konu üzerinde durmuş. İlçedeki dilencileri gündeme taşımış. Çöplerden yiyecek toplayan bir gruba denk gelmiş. Bunu da yoksulluk üzerinden ele almış. Hala kurulan semt pazarlarının sonrasında artan sebze ve meyveleri toplayan insanların olduğuna vurgu yapmış. Cümlesinin sonunu ise, “Bu ülkeyi fakirleştiren, insanlarımızı bu duruma düşürenler utanmalı” diyerek bitirmiş…

#

04 Şub 2017 - 13:42 Kocaeli- Yaşam

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

02

akıl fukarası - Devletin sosyal yardımları hakkında bilgilendirme yapsaymış onlara hatta arabası ile sosyal yardımlaşmaya götürebilir. böyle bi kampanya başlatsın. devletin hizmetlerini vatandaşa ulaştırmak için aracılık yapmaktan utanmasın.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 04 Şubat 13:42
01

Yurttaş - Semt pazarları sonrası yiyecek toplayanlar 50 yıldır var bu şehirde...Dilenciler dünya kuruldu kurulalı varlar.Ama onları istismar edip siyasi malzeme yapanlar da var bildim bilesi...

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 04 Şubat 13:42