Çardakta iftar keyfi

İzmit Belediyesi’nin özellikle toplu yaşam alanlarında komşuluk ilişkilerini geliştirmek için geçtiğimiz yıl hayata geçirdiği “Çardakta Buluşalım Geli...

İzmit Belediyesi’nin özellikle toplu yaşam alanlarında komşuluk ilişkilerini geliştirmek için geçtiğimiz yıl hayata geçirdiği “Çardakta Buluşalım Gelin Tanış Olalım” Projesi hedefine ulaştı

İlk olarak Yuvam Akarca Bölgesi’nde 100 çardakla başlayan projenin halkasına Malta ve Cumhuriyet Mahallesi’nden sonra eski İstanbul Yolu üzerindeki Kent Konut I ve II. Etap’ da eklendi. Belediye’nin Park Bahçeler Müdürlüğü tarafından bölgeye 15 adet çardak yerleştirildi. Kent Konut I ve II. Etap sakinleri, sıcak yaz akşamları çardaklarda bir araya gelerek komşuluk ilişkilerini pekiştiriyorlar. Öyle ki bir çok site sakini iftarlarını çardaklarda birlikte açıyor. Kent Konut I. Etap Başkanı İbrahim Gürsel, yapılan hizmetin örnek olduğunu belirterek” I. Etapta 550, II. Etapta da 676 daire var. Yaklaşık 4500 kişinin yaşadığı bölgemizde İzmit Belediyesi tarafından çardak konulması bizleri fazlasıyla sevindirdi. Vatandaşlar her akşam sahura kadar çardaklarda bir araya gelip hem sohbet ediyor hem de serinliyorlar. Çardaklar, sayesinde yeni yeni insanlar tanıyoruz. Belediye Başkanımız Dr. Nevzat Doğan ve ekibine böyle bir proje başlattığı için teşekkür ederiz” dedi. Gürsel, bölgedeki nüfus yoğunluğu nedeniyle mevcut çardakların ihtiyaca cevap veremez hale geldiğini, çardak sayısının arttırılmasını arzu ettiklerini de söyledi.

#

27 Tem 2012 - 09:23 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.