Çayırova AKP hedefini belirledi

        10 Ağustos’ta yapılacak olan cumhurbaşkanlığı seçimleri için tüm hazırlıklarını tamamlayan AKP Çayırova İlçe Gençlik Kolları tarafından önceki...

 

 

 

 

10 Ağustos’ta yapılacak olan cumhurbaşkanlığı seçimleri için tüm hazırlıklarını tamamlayan AKP Çayırova İlçe Gençlik Kolları tarafından önceki akşam sahur programı düzenlendi. Programa Belediye Başkanı Şevki Demirci, İl Başkan Yardımcısı ve Çayırova Koordinatörü Yekta Türker, Çayırova İlçe Başkanı Nazmi Özmen, SKM Başkanı Yaşar Doğan, Belediye Başkan Yardımcıları Fikriye Çelik, Orhan Keskin, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Kerem Coşkun ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

ÖNCESİ VE SONRASI

250’nin üzerinde vatandaşın iştirak ettiği programda vatandaşlar ile bir araya gelen SKM yönetimi sahur öncesi vatandaşlar ile bir süre sohbet ederek 10 Ağustos’ta yapılacak olan cumhurbaşkanlığı seçimleri üzerine fikirlerini aktardılar.  Vatandaşlardan destek isteyen SKM yönetimi, AKP hükümeti öncesi ve sonrası arasındaki farkı anlatarak vatandaşların seçime giderken bu farkı bilecek vicdani bir şekilde oylarını kullanmaları gerektiğini ifade ettiler.

 

DESTEK OLMALIYIZ

 

Sohbet sırasında vatandaşların sorularını yanıtlayan İlçe Başkanı Nazmi Özmen,  “Sivil bir anayasa ve 2023 kalkınma vizyonu için Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’a cumhurbaşkanlığı sürecinde destek olmalıyız” dedi. SKM Başkanı Yaşar Doğan yöneltilen soru üzerine, Çayırova SKM olarak 10 Ağustos seçimlerine hazır olduklarını belirterek, “Yüzde 60’ın üzerinde oy almayı hedefliyoruz” şeklinde konuştu.

#

20 Tem 2014 - 16:12 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

rasul - evet herşeyimizi sattınız bölücü ve kavgacısınız işsisiz borcumuz katlandı fark büyük spliyim bizisırtımızdan vuran akp ye oyyok oyum barış için ekmel beye,

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 20 Temmuz 16:12