Çayırova tarih yazdı!..

Konya'da düzenlenen U-17 Türkiye şampiyonası final maçında Payas Belediyespor'u 3-0 mağlup eden Çayırovaspor zirvede yer alarak büyük bir gurur yaşat...

Konya'da düzenlenen U-17 Türkiye şampiyonası final maçında Payas Belediyespor'u 3-0 mağlup eden Çayırovaspor zirvede yer alarak büyük bir gurur yaşattı

 

ONLAR TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ

Maçın başından sonuna kadar rakibine sahayı dar eden temsilcimiz ilk yarıyı 11'de Mehmet, 25'te Abdullah ve 41. dakikada da Munzur'un golleri ile 3-0 önde bitirdi. İkinci yarıda takım savunmasını kusursuz bir şekilde yapan gençlerimiz maçın sonuna kadar skoru korudu ve çalan son düdük ile birlikte Türkiye'nin en büyüğü oldu. Maçın ardından Çayırovasporlu gençlerimizin sevinçleri görülmeye değerdi.

 

DENİZ ÇOBAN YÖNETTİ

Meşhur hakem Deniz Çoban'ın yönettiği final maçında Çayırovaspor, Payas Belediyespor'u 3-0'lık skorla devirdi. Cumhuriyet sahasında oynanan final maçı sonrasında dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları, TFF Genel Sekreter Yardımcısı Adnan Ersan, TASKK Genel Sekreter Yardımcısı Abdullah Albunar, Muğla ASKF Başkanı Mehmet Top ve Konya'nın taban birlik başkanları tarafından takdim edildi. Elde edilen büyük başarıda emeği geçenleri tebrik ediyoruz.

 

SIRALAMA:

ŞAMPİYON: ÇAYIROVA (KOCAELİ)

2. PAYAS BELEDİYESPOR (HATAY)

3. GİRESUNSPOR (GİRESUN)

4. ORTACA BELEDİYESPOR (MUĞLA)

#

27 Nis 2015 - 12:50 Kocaeli- Spor

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.