Çayırova’da Tinerciyi Bacağından Vurdular.

Çayırova'da yaşanan silahlı saldırıda tinerci olduğu öğrenilen bir kişi bacağından yaralandı. Alınan bilgilere göre Murat B. (26) isimli şahıs, kimliğ...

Çayırova'da yaşanan silahlı saldırıda tinerci olduğu öğrenilen bir kişi bacağından yaralandı. Alınan bilgilere göre Murat B. (26) isimli şahıs, kimliği belirlenemeyen kişi ya da kişilerce bacağından vuruldu. İddiaya göre 1999 yılından bu yana tedavi gördüğü öğrenilen Murat B.'nin Yenimahalle'deki bir parka giderek tiner kokladığı öğrenildi. Gece geç saatlere kadar parkta tiner koklayan Murat B., parktan ayrılarak evine gitmek istedi.


BACAĞINDA VURULDU

Durumu kötü olan ve başı dönen Murat B.'nin yolda yürüdüğü sırada kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından silahlı saldırıya uğradı. Bir anda neye uğradığını anlayamayan Murat B., aldığı tinerin ve bacağına isabet eden kurşunun etkisiyle yere yığıldı. Şahsın yerde gören çevre sakinleri durumu polise ve 112 Acil servis ekiplerine bildirdi. Fatih Devlet Hastanesine kaldırılan Murat B.'nin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, polisi konuyla ilgili soruşturma başlattı.

#

07 Mar 2012 - 11:30 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.