Cehennem sıcağında ‘BUZ’ serinliği

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yaz aylarında öğrencilerin boş zamanını değerlendirmesi için haftada 6 gün saat 10.00 ile 19.00 arasında, yaz...

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yaz aylarında öğrencilerin boş zamanını değerlendirmesi için haftada 6 gün saat 10.00 ile 19.00 arasında, yaz spor okulları ve halk gününde yaklaşık 7 bin sporcu ve vatandaş, buz sarayında hem eğleniyor, hem serinliyor ve hem de bu ince sporu öğreniyor

 

BUZ PATENİ ŞENLENDİ

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, çalışmaları bizzat takip ederken, cehennem sıcaklarının yaşandığı şu yaz günlerinde, buzu öneriyor. Halk gününde vatandaşlar saat 13.00 ile 15.00 sarasında, seansı 4 ile 6 lira arasında değişen ücreleri ödeyip, spor yapıyor.  Yaz spor okullarında görev yapan sporcular ise hiçbir ücret ödemiyor. Yaz spor buz okulunda yaklaşık 6 antrenör, sabah 10.00 ile akşam 19.00’a kadar gruplar halinde çalışmalarını sürdürüyor.

 

5’DEN 77’YE…

Buz sarayında paten ve hokey dalında 5 yaşından 77 yaşına kadar yaklaşık 7 bin vatandaş haftada bir kayıp, gönüllerince eğlendi. Havanın sıcak olması nedeniyle Buz sarayı tercih eden vatandaşlar buz pateni antrenörü Elif Beyza Özdemir, Okan Çelik, Meryem Betül Kahraman, Caner Baykan, Yeşim Aydın İsaoğlu nezaretinde çalışmalarını sürdürüyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile Kocaeli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenlediği buz yaz okulları, haftada altı gün ücretsiz olarak kayıyor.

 

HERKES SPOR YAPSIN!..

Olimpik Buz Sporları Tesisi’nde verilen buz pateni ve buz hokeyi kursları, daha önce ücretli olarak uygulanıyordu. Vatandaşlar 70 lira ödeyerek, kurslardan yararlanıyordu. Büyükşehir Belediyesi aldığı yeni kararla, kursları ücretsiz hale getirdi. Alınan karar spor alanında her kesime tanınan önemli bir fırsat eşitliği olarak değerlendiriliyor. Ücretsiz buz pateni kursları, hafta sonu 10.00 İle 12.00 arasında gerçekleştiriliyor.

#

02 Ağu 2015 - 11:49 Kocaeli- Spor

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.457.725 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.