Çeker: İdareciler ceza puanlarını artırma yoluna gitti

Türk Sağlık-Sen Şube Başkanı Ömer Çeker, Kocaeli Aile Hekimleri Derneği ile birlikte aile hekimlerine ve aile sağlığı elemanlarına karşı yapılan usul...

Türk Sağlık-Sen Şube Başkanı Ömer Çeker, Kocaeli Aile Hekimleri Derneği ile birlikte aile hekimlerine ve aile sağlığı elemanlarına karşı yapılan usulsüz uygulamalara istinaden Cayırova’da faaliyet gösteren Güzeltepe Aile Sağlığı Merkezi önünde basın açıklaması düzenledi. Açıklamaya ilçedeki aile sağlığı merkezlerinde görev yapan sağlık çalışanları da katıldı.

 

“CEZA PUANLARINI ARTIRDILAR”

Temel amaçlarından birisinin sağlık çalışanlarının motivasyonlarını yükseltmek olduğunu söyleyen Ömer Çeker, “Ne yazık ki idareler aile hekimliğini, hekimlere ve aile sağlığı elemanlarına ceza verme sistemine dönüştürmüşlerdir. İdareciler sistemdeki aksaklıkları tespit edip giderme, çalışanla empati kurma yerine ceza puanlarını arttırma yolunu seçmiştirler” şeklinde konuştu.


“SUÇ DUYURUSUNDA BULUNACAĞIZ”

Kocaeli Aile Hekimleri Derneği Başkanı Oğuzhan Gün ise “Aile hekimleri hakkında düzenli olarak kanuna ve yasalara aykırı işlemler ve düzenlemeler yaparak eziyet, yıldırma, psikolojik baskı kuran Çayırova Kaymakamlığı, Çayırova İlçe Toplum Sağlığı Merkezi ve bu uygulamalara göz yuman Kocaeli Halk Sağlığı Müdürlüğü tutumlarını değiştirmezler ise gereken her türlü tedbiri alacağımızı ve haklarında suç duyurusunda bulunacağımızı deklare ediyoruz” dedi.

#

21 Eki 2015 - 14:31 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.