Çelikiz’den ilk ziyaretler

    Başiskele Din Görevlileri Derneği Başkanı ve Karşıyaka Barbaros Camii İmamı Kadir Çelikiz, yeni yönetimi ile birlikte ilk ziyaretini il ve ilç...

 

 

Başiskele Din Görevlileri Derneği Başkanı ve Karşıyaka Barbaros Camii İmamı Kadir Çelikiz, yeni yönetimi ile birlikte ilk ziyaretini il ve ilçe müftülerine yaptı. Dernek yöneticileri, ilk olarak İl Müftüsü Mehmet Sönmezoğlu’nun konuğu oldu. Heyet daha sonra ise Başiskele İlçe Müftüsü Abdülsamet Erkul ile bir araya geldi.

YÖNETİME KUTLAMA

Çelikiz’e ziyaretinde yönetim ve denetim kurulu üyeleri de eşlik etti. Kocaeli İl Müftüsü Mehmet Sönmezoğlu ile Başiskele İlçe Müftüsü Abdüssamet Erkul, yeniden başkan seçilen Kadir Çelikiz ve yönetiminin, yeni dönemde başarılı çalışmalara imza atacaklarına inandığını diye getirdi. Çalışmaları hakkında bilgiler veren Çelikiz ise, müftülerin Ramazan aylarını tebrik etti.

#

06 Tem 2014 - 16:46 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.