Cem Sinan Vergül: Bu skoru hak etmedik

HATAYI AFFETMEDİLER 4-1 mağlup oldukları Afjet Afyonspor maçını değerlendiren Kocaeli Birlikspor Teknik Direktörü Cem Sinan Vergül, “Aslında kötü ba...

HATAYI AFFETMEDİLER

4-1 mağlup oldukları Afjet Afyonspor maçını değerlendiren Kocaeli Birlikspor Teknik Direktörü Cem Sinan Vergül, “Aslında kötü başlamadık. İyi başlayıp iyi bir pozisyon yakaladık. Peşinden yediğimiz şansız bir gol bütün takımı demoralize etti. Sonra yine dengeyi kurduk ama karşımızdaki takım kaliteli ayaklardan kurulu ve iyi oyuncular affetmiyorlar. Baskı da kursan, sıkıştırsan da o baskıdan çıkıp pozisyonları değerlendirebiliyorlar. En küçük hatayı affetmiyorlar” diye konuştu.

 

DIŞARDA DAHA İYİYİZ

Sahada kötü bir oyun sergilemediklerinin altını çizenCem Sinan Vergül, “Baktığımız zaman kaleye 4 kere gelmiş, ‘pozisyon’diyebileceğimiz pozisyon da yediğimiz gollerden belki ikisi. Diğerleri üzüntü verici pozisyonlardan yediğimiz goller. Skora baktığımız zaman sanki çok kötü oynamışız da 4 tane yemişiz gibi. Aslında sahada öyle bir oyun yoktu. Üzgünüz. Evimizde oynamış olduğumuz son 2 maçın da bu skorla bitmesi üzücü. Dışarda daha dirençli, daha iyi performans sergiliyoruz. İçerde nedense olmuyor” dedi.

 

BU SKORU HAK ETMEDİK

Sahaya sürdüğü kadroyu da değerlendiren teknik patron, “Alternatif arama derdindeyiz. Çocuklar ellerinden geleni yapmaya çalışıyorlar, iyi niyetliler. Ama niyet bazen yeterli gelmeyebiliyor. Karşı taraftaki kalite bizi aşabiliyor. Bunun sıkıntılarını yaşıyoruz. Eksiklerimizin olması, onların takıma tekrar döndüğünde aynı performansı sergileyememesi bizi fazlasıyla düşündürüyor. Elimizdeki kadro bu. Yapacağımız şey; onların gelişimine katkıda bulunmak. Ama sonucun vermiş olduğu durum bizim için üzücü. Ama baktığınız zaman bu skoru hak ediyor muyduk? Galip gelmeyi de hak etmiyorduk fakat bu skoru da hak etmiyorduk” sözlerini kaydetti.

#

22 Eki 2017 - 12:52 Kocaeli- Spor

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.