Cem Sinan Vergül: Ne dersek yapıyorlar

EKSİKLERİMİZ VAR Vergül şu ifadelere yer verdi: Maça iyi başladık. Sonra yorgunluğa bağlı konsantrasyon kayıpları oldu. Yediğimiz gol de bunun bir ö...

EKSİKLERİMİZ VAR

Vergül şu ifadelere yer verdi: Maça iyi başladık. Sonra yorgunluğa bağlı konsantrasyon kayıpları oldu. Yediğimiz gol de bunun bir örneğiydi. Ama bunu doğal karşılıyoruz. İstediğimiz oyun modelini sahaya ne kadar yansıttık ona bakıyoruz. Dayanıklılık anlamında takımı bir noktaya çektik, ama oyunsal anlamda henüz istediğimiz şeyleri çalışamadık.

 

DAHA İYİ OLACAĞIZ

Taktik antrenmanı yapma fırsatımız olacak. Biz çocuklardan göstermediğimiz ya da çalıştırmadığımız şeyleri henüz istemiyoruz. Bu haksızlık olur. Sağ olsunlar ne gösterdik ve istediysek ellerinden gelenin fazlasını ortaya koyarak yapmaya çalıştılar. Onlara da bunun için teşekkür ediyorum. Takım iyi gidiyor ve daha da iyi olacak.

 

ÖNÜMÜZE BAKIYORUZ

Geçmişe takılıp kalmak bize yarar sağlamaz. İleriye dönük neler yapacağımızın ve nasıl en yüksek faydayı alırız onun düşüncesindeyiz. Şimdi bu çocuklarla takımı ve onları nereye taşıyacağımızın planlaması içindeyiz. Adım adım sağlam temellere oturarak ilerlemeye çalışıyoruz. Tecrübe bu takımın en büyük eksikliği. Sık sık maç yapmamızın nedeni de maç tecrübelerini artırmak ve istediğimiz diğer özelliklerle harmanlayıp sahaya yansıtmak.

 

#

23 Tem 2017 - 12:19 Kocaeli- Spor

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.